Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Büyük Zafer’i kutlayan  İl Temsilcisi Güler “Laik, demokratik Cumhuriyetimizi ve ulusal bağımsızlığımızı sonsuza dek yaşatmanın şartı, çağdaşlık yolunda Atatürk Devrimleri’nin ışığında, azimle ilerlemekten geçmektedir” dedi…

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, Büyük Zafer’in 96. yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Güler yayınladığı mesajında şöyle dedi; “Tarihimizin en önemli zaferlerinden olan Büyük Zafer’in 96. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki kahraman ordumuz, 95 yıl önce bugün kazanılan zaferle ulusumuzun bağımsızlığını tüm dünyaya duyurmuş, Anadolu coğrafyasında laik, demokratik ve çağdaş bir Cumhuriyet’in kurulmasını sağlayacak olan süreci başlatmıştır. Atalarımızın, hiçbir etnik ya da dinsel ayrım olmadan, tek vücut halinde gözlerini bile kırpmadan ölüme koştukları destansı bir savaşın ardından kurulan Cumhuriyetimizi, çağdaş ve laik bir hukuk düzeni içinde sonsuza dek yaşatmak hepimizin birinci görevi olmak zorundadır. Laik demokratik Cumhuriyetimizi ve ulusal bağımsızlığımızı sonsuza dek yaşatmanın şartı, çağdaşlık yolunda Atatürk Devrimleri’nin ışığında, azimle ilerlemekten geçmektedir.

Bize bu günü armağan eden, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile haklılığının verdiği inançla gözünü kırpmadan şehit olan aziz askerlerimize olan borcumuzu ödemek için, onların yurdumuz üzerinde gözü olan emperyalist güçlere verdiği dersi aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; Zafer Bayramı’mızın 96. yıldönümünde, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını veren aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor.Tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum “dedi.