EGE MECLİSİ - İşte İzmir'in kızlarını farklı kılan 10 özellik...

 

1- İzmir'in kadınları, gülüşlerini kimseden esirgemez, herkese eşit mesafede yaklaşırlar. Hiç bir beklentileri olmadan herkese karşı sıcakkanlıdırlar. 

 

2- Hem şık, hem rahattırlar. Topuklu ayakkabıyla yürümeyi doğuştan biliyormuş gibi hiç zorlanmazlar ama yanlarından babetlerini de eksik etmezler. 

 

3- Eğlencelidirler. Aktiviteden aktiviteye koşarlar. Sıkıcı ortamlarda bulunmaktan hoşlanmazlar ancak mecbur kalırlarsa o ortamı da eğlenceli kılarlar. 

 

4- İyi yemekten, içkiden ve mekanlardan anlarlar. İzmirli bir kızla randevu ayarladıysanız öncesinde iyi bir araştırma yapmalısınız. 

 

5- Sanılanın aksine çok vicdanlıdırlar. Dışarıdan küçük dağları yaratmış gibi havalı gözükebilirler ancak onları biraz izlerseniz vicdan dolu olduklarını görürsünüz. 

 

6- Entellektüel kadınlardır. Kitap okur, müzikten anlar ve tiyatroya giderler. Sosyal hayatın renklerini doyasıya yaşarlar. Sizin bu tarz zevkleriniz yoksa yanına bile yaklaşmayın. 

 

7- Mutlaka bir sanatla ilgilenirler. Müzik yaparlar, şiir yazarlar ya da oyuncudurlar. Bu sanat dallarından birini meslek edinmezlerse bile hayat boyu bırakmazlar. Sabah 9 akşam 6 çalışan bir İzmir kadınını gece gittiğiniz bir barda sahnede görürseniz şaşırmayın. 

 

8- Doğallığı severler ancak bakımlıdırlar. Çok bakımlı olduklarından güzel olmak için ekstra çaba harcamazlar. Ama çaba harcadıklarında da yıldız gibi parlarlar. 

 

9- Sizden ilk görüşmede hoşlanmadıysa, arkadaş oalrak da karşı cins oalrak da ilişkide gelecek göremediyse durumu uzatmazlar. Size boşuna ümit verip bekletmezler. Neyse odur... Olmayacaksa açıkça belirtir zaman kaybetmek istemezler. 

 

10- Baştan çıkmaz, baştan çıkartırlar. Özgüvenleri çok yüksek olduğundan aynı zamanda cesurdurlar.