AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yönetim ve Yürütme Kurulu toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti'nin gençlerin partisi olduğunu belirterek gençlik kollarının 1,5 milyon üye sahip olduğunu ifade etti. AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanlığı yürütme ve yönetim kurulu toplantısına katılarak gençlerle bir araya gelen Kırkpınar, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Toplantıda gençlere hitaben konuşan Milletvekili Kırkpınar, "Sizler tıpkı diğer seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran'da da geleceğinize sahip çıktınız. Gençler şahlanışımız ve yükselişimizsiniz sizlersiniz. Cennet vatanımızı sizler şaha kaldıracaksınız inşallah. Medeniyetinizi, tarihinizi, kültürünüzü en iyi şekilde öğrenip geleceğinize bu şekilde yön vermelisiniz. Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez. Hayatı tek boyutlu yaşamak insanı geniş bakmaktan, üretken olmaktan alıkoyar. Biz böyle büyüdük, size de böylesini tavsiye ediyoruz.  Ailenize sıkı sıkıya sarılın, arkadaşlarınızı iyi seçin ve iyi geçinin. Sizler sizlerden sonra gelenlere örnek olun" ifadelerini kullandı.

"YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gençlere kendilerini sürekli geliştirme ve yenileme tavsiyesinde bulunan Kırkpınar, "Sizler AK Parti döneminin neslisiniz. AK Parti vizyonuyla büyüdünüz. Mücadeleden korkmayın kendinizi asla küçümsemeyin. Biz sizlere güveniyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Bizler bu yola, koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık. Aziz milletimizin emaneti olan bu görevleri, vakti, saati geldiğinde sizler devralacaksınız. Kendinizi geliştirin. Çalışın, üretin, kariyer yapın. Milletle beraber olmak, onun gönlüne girmek daima önceliğiniz olsun. Asli olan kubbede hoş bir sedayı bırakabilmektir" dedi.

Hedefleri, hayalleri ve idealleri olmayanların geleceğinin de  olamayacağına dikkat çeken Kırkpınar, şunları kaydetti: "Hayallerle hakikatler arasında sadece azim, gayret, çalışma, emek ve  alın teri vardır. İnanırsanız ve çalışırsanız mutlaka başarırsınız. Partimiz ve hükümetlerimiz geçtiğimiz 16 yılda demokrasiden ekonomiye her alanda ülkemizi, kat be kat büyütmeyi başardı. Şimdi 2023 hedeflerimize ulaşarak, bugüne kadar elde ettiğimiz  başarıları taçlandırmak istiyoruz. Sizlere de miras olarak 2053 ve 2071  vizyonlarımızı bırakıyoruz. 2053'ü biz görmeyeceğiz, ama  ben inanıyorum ki siz göreceksiniz ve inşallah inşa ve ihya edeceksiniz." 

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ise, milletvekili Kırkpınar'a toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.