Türkiye bu sabah Sedanur'dan gelen ölüm haberiyle sarsıldı. Öğle saatlerinde ise bu kez Kars'ın Digor ilçesinde 6 yaşındaki bir çocuk kayboldu.İlçenin Düzgeçit köyünde oturan 6 yaşındaki Erdoğan Somarlar, öğle saatlerinde bir yakını ile köydeki tarlaya geldi. Çocuğun yakını, Somarlar'a tarla yakınına geldiklerinde kendisini burada beklemesini söyleyip tarlaya gitti.Bu kişi geri döndüğünde çocuğa ulaşamayınca durumu köylülere ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine köye gelen jandarma ekiplerinin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri ve köylülerce bölgede arama çalışması başlatıldı.

ÇOBANLAR TARAFINDAN BULUNDU

Kaynbolan 6 yaşındaki Erdoğan Somarlar, 4 saat sonra bölgede hayvan otlatan çobanlar tarafından bulundu. Anne Nazan Somarlar gelen haberlerle büyük sevinç yaşadı.

SEDANUR'UN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI

Kentin Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde bir hafta önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cesedi, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerince sabah saatlerinde köyün bir kilometre uzağında üzeri taşlarla örtülü olarak bulunmuştu.(Posta)