Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş’ın tek liste ile katıldığı seçimde mevcut başkan Can Yavaş oy birliği ile tekrar yönetim kurulu başkanı seçildi.
 
İzmir Hilton Oteli’nde yapılan TÜGİAD Ege Şubesi genel kuruluna TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, TÜGİAD Şube başkanları ve TÜGİAD Ege Şubesi üyeleri ve üniversite öğrencileri katıldı. Seçimden önce TÜGİAD Ege Şubesi’nin son döneminde yapılan icraatları gösteren bir film izlenirken, kürsüye gelen TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş üyelere bir konuşma yaptı. Batman’da meydana gelen saldırıyı kınayarak konuşmasına başlayan Can Yavaş, önceki dönemde yönetimde olan tüm ekip arkadaşlarına tek tek teşekkür etti.
 
Katma değerli üretim ve dayanışma
Yeni dönemde çıtayı yükseltme hedefiyle daha çok çalışacaklarını söyleyen Yavaş, “İçinden geçtiğimiz ekonomik süreçte STK’ların önemi daha fazla artacak diye düşünüyorum. Cari açık bizim temel sorunumuz, bu cari açığı kapamak için katma değerli üretim ve dayanışma olmazsa olmazlarımız. Bu hedef doğrultusunda dayanışarak, katma değerli üretimin, Ar-Ge’nin, teknolojinin önemine vurgu yapan faaliyetler ve çalışmalarla yeni dönemde de aktif bir STK olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Yeni yönetim belirlendi
Önümüzdeki büyük kongrede başkanlığı bırakacak olan TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen de üyelere bir konuşma yaparak veda etti. Divan başkanlıklarını Serdar Gökhan Arıkan, Hüseyin Canpolat, Nihat Baç’ın yaptığı genel kurulda Can Yavaş’ın listesi oy birliği ile seçildi. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
 
Can Yavaş, Melih Sebastien Durmuş, Cem Torunoğlu, Özlem Gültekin, Evren Taşkıran, Erkan Kahya, Burak Erkoç, Gürkan Üstünkar, Başak Akman, Fatih Kanmaz, Serhat Yasin Uçan, Artun Şeber, Engin Korkmaz, Murat Yoldaş Ertuğrul, Mustafa Yenice, Eray Şohoğlu, Hüseyin Yılmaz, Işılay Karataş, Hatice Oflas, Bilgen Salih Narlı, Cem Yavaş, Mustafa Bedük, Yağız Çalık, Fırat Bayık