EGE MECLİSİ - 30 yıldan fazladır Türkiye'de yaşıyor. 1989'da arkadaşı Endi ile geldiler İstanbul'a... ENDİPOL olarak tanıdık onları önce... Sonra Paul bir Türk kıza aşık oldu, evlendi Türkiye'de kaldı. Bizden biri oldu. Televizyon'da yaptığı müzik programıyla tüm Türkiye'yi gezdi Anadolu ezgilerinin peşine düştü. 

Paul Dwyer kendisine gelen en büyük isteklerden birini de geçtiğimiz yıllarda yerine getirdi. Stüdyoya oğlu ile birlikte girdi ve İzmir Marşı'nı seslendirdi. 

 

İşte Paul'un kendi ağzından kayıt hikayesi...

"Evet sevgili arkadaşlar, her şeye birkaç ay önce başladık. Güzel isteklerinizle bazen bildiğim, söylediğim; bazen de benim için yepyeni parçaları söyleme heyecanını sayenizde yaşıyorum. En başından beri hep istediğiniz bir parça vardı. İzmir Marşı! 30 yıldır Türkiye'deyim, ailemle ve dostlarımla Türkiye'nin her bayramını birlikte yaşadık. İzmir Marşı'nı söylememi o kadar çok istediniz ki her üç yorumdan nereydeyse ikisi İzmir Marşı'ydı. Ve şimdi bu parçayıstüdyoda oğlum Eren Joseph Dwyer ile birlikte kaydettik. Umarım beğenirsiniz. Sevgiler ve saygılar...