EGE MECLİSİ-Televizyoncu, Gazeteci Gökmen Ulu, memleketi Dikili'den aday adayı olacağını açıkladı. Resmi açıklamayı Halk TV ana haber bülteninde yapacağını duyuran Sözcü Gazetesi İzmir Muhabiri Ulu, "Gereken her kademe ile yaptığım titiz istişareler sonucunda kararımı verdim. Bu mühim kararımı bu akşam (16 Ekim Salı) saat 20:00'de başlayacak Halk TV Ana Haber Bülteni'nde, başta Dikili olmak üzere, Türkiye kamuoyuna açıklayacağım" bilgi notunu paylaştı...
 
İşte Gazeteci Gökmen Ulu'nun o sosyal medya duyurusu...
*** 
BAŞKAN ADAYLIĞIM HAKKINDA
Sevgili dostlarım, değerli hemşehrilerim. 
Türkiye'nin bildiği gibi; doğduğum, yetiştiğim, hiç kopmadığım memleketim, İzmir'in şirin ilçesi Dikili'dir.
 
Güzel insanların yerleştiği, aydın toplum yapısı barındıran Dikili'de, halkımızın tevdi etmek istediği önemli bir vazife var. Aziz halkımız, belediye başkanlığı görevini üstlenmem için kuvvetli çağrıda bulunmaktadır. 
Cumhuriyet Halk Partimizin tabanı ile toplumun bütün renklerinden oluşan büyük çoğunluk hayli istek ve destek sergileyerek teveccüh göstermektedir. Bireyi olmanın onurunu yüreğimde taşıdığım Dikili yaşayanlarının değerli görüşlerine hiçbir zaman duyarsız ve kayıtsız kalmadım.
 
Gereken her kademe ile yaptığım titiz istişareler sonucunda kararımı verdim. Bu mühim kararımı bu akşam (16 Ekim Salı) saat 20:00'de başlayacak Halk TV Ana Haber Bülteni'nde, başta Dikili olmak üzere, Türkiye kamuoyuna açıklayacağım. 
Eş zamanlı olarak, yazılı ve dijital basın ile sosyal medya sayfalarımdan da paylaşacağım.
 
Sizleri saygı, sevgi, dayanışma duygularım ve en iyi dileklerimle selamlıyorum. 
Görüşmek üzere...
GÖKMEN ULU