Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, Ekim Ayı Meclisi’nin bir oturumu için aldıkları ücreti Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’ne bağışladı. İlgili bağışın CHPli meclis üyelerine ait kısmını, Dernek yönetimine bizzat Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Grup Başkan Vekili Ethem İnal ve CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven teslim etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatan uğruna canlarını siper edenler bizim baştacımızdır” dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Mehmet Gökmen ise “Biz böylesi Belediye Başkanlarının görev yaptığı bir kentte yaşamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.” diye konuştu.

Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, oy birliği ile alınan karar ile Ekim Ayı Meclisi’nin bir oturumu için aldıkları ücreti Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’ne bağışladı. İlgili bağışın CHPli meclis üyelerine ait kısmını, Dernek yönetimine bizzat Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Grup Başkan Vekili Ethem İnal ve CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven teslim etti.

 

Sizler başımızın tacısınız

Gazilerin her zaman hatırlanması gerektiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vatan uğruna canlarını siper edenler bizim baştacımızdır. Biz her zaman siz değerli büyüklerimizin görüşlerini önerilerini almaya hazırız. Sizlerin talepleri bizim için kutsaldır. Vatanımız için verdiğiniz mücadele hepimiz için çok değerli. Biz bunu ve Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gittiğimiz her yerde anlatıyoruz. Her projemizde onları hissettirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda Bornova ve İzmir çok özel bir yer. Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı, onun ışığıyla aydınlanan bir kentteyiz. Böylesi bir kentte, sizlerle her türlü işbirliğini yapmaya hazırız. Birikimleriniz bizler ışık tutacak” diye konuştu.

 

İzmir’de yaşamak gurur veriyor

Dernekleri hakkında bilgi veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Mehmet Gökmen ise “Biz böylesi Belediye Başkanlarının görev yaptığı bir kentte yaşamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Çünkü yerel yöneticilerimiz ve mülki amirlerimiz her zaman bizim yanımızda ve bizlere destek oluyor. Bu anlamda madden ve manen yanımızda olduğunuz için  sizlere ve tüm meclis üyelerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.