Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu “Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün” temalı kahvaltılı toplantı coşku içerisinde geçti.

 

Torbalılı kadınların yoğun katılım sağladığı toplantıya MHP İzmir Kadın Kolları başkanı Fatma Bakır ve yönetim kurulu katıldı.

Toplantının ev sahibi olan MHP Torbalı ilçe başkanı Muhammed Oral ve Kadın Kolları ilçe başkanı Demet Öncül katılımcılara hoş geldin ve teşekkür konuşmaları yaptılar.Torbalılı kadınların coşkulu alkışlarıyla kürsüye gelen Kadın Kollar İl Başkanı Fatma Bakır konuşmasının başında; Sayın Demet Öncül ve Muhammed Oral’a böyle güzel bir organizasyondan dolayı teşekkür ederek başladı.

“Türk milletinin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve MHP’nin milletvekili aday listelerinde, yönetimlerinde ve her türlü kademesinde bulunduğumuz aşikardır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, vatan ve milletinin bölünmez bütünlüğünü göz önünde bulundurarak güçlendirmeye çalışmak en büyük amaçlarımızdandır.

“Türk kadını gerektiği her durumunda milletinin ve devletinin yanında yer almış ve fedakarlıkta gözlerini kamaştırmıştı.” Sözleri ile liderimiz, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli bey’in bizlere verdiği değeri çok net görüyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak İzmir’de yerel seçimlerde kadınlarımızı daha aktif görev ve herhangi bir görevde çalışmaya dahil olduklarını bilmek bizleri mutlu edecektir. Çünkü biliyoruz ki kadının dokunduğu güzelleşecek, bitirdiği iş fark edilecektir.

Bu anlamda partimizde her birinizi görevleri başında aktif görmek istiyoruz. Başarmak her biriminizden geçecek, farkında olarak adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Partimiz geçmiş haftalarda kadınlara yönelik “Kadınlar Güçlensin, Türkiye Büyüsün” diyerek üç günlük bir toplantı gerçekleştirmiş, bizlerin aydınlanması ve gelecek planlarımız açısından rehberimizi belirlemede yardımcı olmuştur. Toplantı içeriğini her bir ilçemizle paylaşarak, İzmir teşkilatımız olarak birlikte büyük projelere imza atacağız. Partimiz olarak belediyecilik anlayışımızın önceliği üretmektir. Üretirken milletimize yani tüm vatandaşlarımıza eşit, adil, samimi ve tutumlu hizmet sunacağımızı her kapıyı çalarak anlatacağız. Birlik olmadan, kuvveti hissedemeyiz teşkilatlarımızla uyum içerisinde, dayanışma ve sevgi, saygı ölçülerinde ilerleyerek mahalli idarelere kendimizi hazırlıyoruz" dedi.