EGE MECLİSİ - İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle otomobil denize düştü. Otomobilde bulunan kadın ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 

 

İzmir'de saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, 34 yaşındaki G.Ş. isimli kadın, bir arkadaşı ile sohbet etmek için Yeni Liman’a geldi. G.Ş., burada bir süre vakit geçirdikten sonra plakası öğrenilemeyen otomobiline bindi. Evine dönmek için hareket geçen G.Ş., henüz belirlenemeyen bir nedenle otomobili ile denize düştü. Olayı gören arkadaşı, yardım çığlıkları atarak çevredeki vatandaşları çağırdı. G.Ş., yardıma koşan vatandaşlar tarafından kurtarılarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan talihsiz kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

RAÇ, 9 SAAT SONRA SUDAN ÇIKARILDI

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, arkadaşıyla bir süre Yeni Liman'da oturan G.Ş. (34) isimli kadının park halindeyken binip, çalıştırması sonucu hareketlenerek, denize uçan otomobil, 9 saat sonra sudan çıkarıldı. Dalgıç polislerin yer tespit çalışmasının ardından saat 05.30 sıralarında denize uçan araç, saat 14.30 sıralarında vinçle sudan çıkarıldı. 

Öte yandan G.Ş.'nin, yanındaki erkek arkadaşıyla limanda tartıştıktan sonra otomobile bindiği ve aracın kendisine ait olduğu öğrenildi. Denize uçtuğu otomobilden arkadaşının bağırmasıyla gelen balıkçılar tarafından kurtarılan G.Ş.'nin kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürdürülüyor. (DHA/İHA)