İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) üyeleri, Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’ndeki balo, İZSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerinin yanı sıra İzmir iş ve siyaset dünyasından pek çok önemli ismi bir araya getirdi.
Genel Müzik Direktörlüğü'nü Trompet Sanatçısı Uğur Sayınbatur'un üstlendiği Kültür Modern Brass Ensemble topluğu; caz, latin ve dünya müziklerinden seçme şarkılarla geceye renk kattı. Topluluk dansçılarının sergilediği vals, zeybek ve latin dansları da beğeniyle izlendi.

İlelebet payidar kalacak...
İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, konuşmasında, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmanın önemini vurguladı; özetle şunları söyledi: “Milletimizin her bireyinin gönlüne nakış gibi işlenen Atatürk ve Cumhuriyet sevdası asla silinemez. Nesilden nesile aktarılan bu kutlu sevda sayesinde, Atatürk’ün de dediği gibi, Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Bizler gibi, çocuklarımız, torunlarımız ve onların çocukları da nesiller boyu Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları olarak yaşayacak ve Cumhuriyet değerlerini yaşatacaktır.”