Kişisel gelişim dünyasındaki pek çok eğitim, uygulama, çalışma ve yeniliği tanıtma, İzmir halkıyla buluşturma fikriyle yola çıkan BOLLUK  BEREKET FESTİVALİ,  2-3-4 Kasım 2018 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştiriliyor.

BİRartıİKİ Kişisel Yaratıcılık Atölyesi tarafından altıncısı düzenlenen Festival, bu yılki temasında, ‘’yaşam sevinci’’ ve ‘’sevgi’’nin önemine dikkat çekmek için ‘’Hayata Kucak Aç’’ sloganıyla İzmirliler’le buluşuyor.

Festival, ‘’Mantra müziğinin cennetten gelen sesi’’ Seda Bağcan ve orkestrasının vereceği ‘’Hayata Kucak Aç’’ konseriyle başlayacak.

SAĞKAL’a destek veren konser Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde, 2 Kasım Cuma akşamı 20.30’da başlayacak.

Bolluk Bereket Festivali Hakkında

Güzelbahçe Academico’da gerçekleştirilecek Festival, katılımcılara, farkındalık odaklı interaktif çalışmalar, sağlık- integratif tıp alanındaki gelişmeler, beden-zihin-ruh sağlığını bütünleyen keyifli sohbetler, başarı-yaşam hikayeleri, yoga, dans, taichi, nefes, kahkaha yogası, ritim-müzik-renk-yazı-sanat terapi, farkındalık oyunları gibi birçok etkinliğe katılma fırsatı sunuyor. 

Sektörde yer alan kişi ve kurumlara stant açarak tanıtım yapma fırsatının da sunulduğu festival, şenlik renkliliği ve neşesinde meraklılarıyla buluşmayı hedefliyor.

Festival bu yıl, sosyal sorumluluk kapsamında Sağlık Kalite Derneği’ne (SAĞKAL) destek veriyor.

Hayatı her yönüyle kabul edip kucaklayacağımız Bolluk Bereket Festivali’nde buluşmak dileğiyle…

Festival, 2013 yılından bu yana her yıl, farklı bir slogan ve sosyal sorumluluk projesiyle gerçekleştiriliyor.