EGE MECLİSİ - AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Kara Yolları 2. Bölge Müdürlüğünce yapımı devam eden ve Buca Trafiğini oldukça rahatlatacak olan İzmir Çevre Yolu Yıldız Mahallesi Kavşağının Buca tarafında kalan yol yapım çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılacağının müjdesini verdi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK

12 Milyon TL’ye mal olacak İzmir Çevre Yolu Yıldız Mahallesi Kavşağı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Projenin en başından beri sıkı takipçisi olan Arslan, çalışmalarda sona gelindiğini belirtti. Projenin hem ekonomik katkısı hem de trafik yoğunluğunun asgariye indirilmesi açısından çok büyük katkıları olacağının altını çizen Arslan” İzmir Çevre Yolu Yıldız Mahallesi Kavşağının Buca tarafında kalan kısmının yıl sonuna kadar tamamlanıp vatandaşların hizmetine gireceğinin müjdesini verdi. Aslan yaptığı açıklamada” 600 bin nüfusu ile bugün 54 ilimizden daha büyük bir nüfusa sahip olan Buca’da her gün daha da çekilmez hale gelen trafik yükünü oldukça rahatlatacak olan bu projenin son durumu hakkında yetkili arkadaşlardan bilgi aldık. Yolun Buca tarafında kalan kısmındaki çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağının müjdesini verebilirim. Buca’nın çileli trafiğinde geçen zamanı  azaltacağından oldukça önemli bir proje bu. Yıldız, BucaKoop, Kuruçeşme, Kozağaç, Atatürk Mahallelerimiz ile Otoyoldan Buca’ya girişlerdeki trafik yoğunluğunu oldukça rahatlatacak. Bu projenin en başından bu yana çok büyük desteleri olan, T.B.M.M Başkanımız Sn. Binali Yıldırım’a, İzmir Milletvekilimize, Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese Bucalı hemşehrilerim adına teşekkür ederim. ”dedi.

“BUCALILARDAN DESTEK VE TEŞEKKÜR”

İş yerlerine gidiş ve evlerine dönüş yolunda büyük sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Bucalılar ise “Ulaşım sıkıntımız nihayet sona eriyor. Her gün saatlerce trafikte takılıp kalıyoruz.  Ne işimize nede evimize zamanında gidemiyoruz. Mustafa Arslan Başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bizim için çok büyük bir sorun ortadan kalkıyor” diye konuştular.