Buca Belediyesi,  Otokent esnafının 21 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştürdü.   Otokent sitesinin 150 esnafı yıllardır özlemle bekledikleri işyeri ruhsatlarına kavuştu.  Büyük bir heyecan yaşayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı coşkulu alkışlar ve çiçeklerle karşıladı. Başkan Piriştina, esnafa bol kazanç dilerken, törene katılan İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ise “Buca’nın tüm sorunlarını çözdüğü gibi Otokent esnafımızın da yıllardır yaşadığı büyük sıkıntıyı çözen Başkan Piriştina’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Otokent’te düzenlenen ruhsat törenine Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir ve çok sayıda esnaf katıldı. Esnafın rüyasını gerçekleştiren Başkan Piriştina törende esnaf tarafından çiçeklerle karşılandı. 

Törende konuşan Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir“ 21 yıldan beri ruhsat mücadelesini veriyoruz ama hiçbir belediye başkanı bize yardımcı olmadı. Hep problemle karşımıza geldiler. Buca Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu büyük problemimizi çözdü” dedi.

Ruhsatlarına kavuşan esnafa bol kazanç dileyen Başkan Levent Piriştina, “Bundan sonra umuyorum ki işleriniz büyür. Bizler de bunun bir parçası olduysak ne mutlu bize” dedi.

ÖZGENER: “Büyük sıkıntıyı giderdi”

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ise “ Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’nın tüm sorunlarını çözdüğü gibi Otokent esnafının da yıllardır yaşadığı ruhsat sorununu da çözdü, bu büyük sıkıntıyı giderdi. Başkan Piriştina’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Coşkulu teslim töreninde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ilk ruhsatı esnaf Nihat Atsız’a verdi. Törenin ardından Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Piriştina da esnafanazar boncuğu armağan etti.