CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları ‘Dünya Çocuk Hakları' gününü bir dizi etkinlikle kutladı…
 
Karşıyaka çarşısındaki CHP ilçe başkanlığı önünde gerçekleştirilen ilk etkinlikte, palyaçolar çocuklara balon ve pamuk şeker dağıttı. Müzik eşliğinde dans eden çocukların eğlencesi görülmeye değerdi.
 
Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezinde devam eden etkinlikte Avukat Nuriye Kadam, Türkiye’de çocuk, çocuk işçiler, iş cinayetleri ve çocuk gelinler konusunu içeren konuşmasında çocukların uğradığı hak ihlallerini dikkat çekti.
 
Karşıyaka Belediyesi İsmail Cem kültür Merkezi drama kursu kursiyerlerinin, drama eğitmeni Zehra İstekli’nin yönettiği çocuk hakları konulu oyunu ve devamında çocukların şarkılar eşliğindeki kutlaması, parti üyelerinin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti...
 
CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolu Başkanı Buket Fatoş Erol; “Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın…Bu anlamlı ve önemli etkinlikte büyük emek harcayan yönetim kurulu üyelerime, Sayın Nuriye Kadam’a, Zehra İstekli’ye, bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum… Bu etkinlik ile amacımız toplumda çocuk hakları ile ilgili farkındalık yaratmak, toplumun ilgisini hakları ihlal edilen çocuklara çekmekti. Bu tarz etkinlikleri her zaman yapmaya ve sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.