EGE MECLİSİ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar İzmir Sanat'ta gerçekleşen festivalde 7 farklı oyun 36 gösterim yapacak. Küçük Prens, Nasreddin Hoca Günümüzde, Sihirbazın Çırağı, Benim Güzel Pabuçlarım, Renkli Düşler Kumpanyası, Kutup Misafirleri, Sakar Mucitler oyunu izleyici karşısına çıkıyor.

Mavi Sanat'ın sponsorluğunda III. İzmir Çocuk Tiyatroları Festicali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin son üç gününe girilirken birçok okul oyunları izlemeye geldiler. 26 Kasım'da Renkli Düşler Kumpanyası ve Kutup Misafirleri, 27 Kasım'da Nasreddin Hoca Günümüzde ve Küçük Prens, 30 Kasım'da Benim Güzel Pabuçlarım ve Sihirbazın Çırağı oyunları seyirciyle buluşmaya devam edecek. Rezervasyon için 05325160797 nou numaradan bilgi alınabilir.

Üçüncüsü düzenlenen festivale okullar yoğun bir katılım gösteriyor. Oyunlara Manisa, Aydın, Didim ve İzmir'in ilçelerinden birçok öğrenci gösterileri izlemeye geliyor ve gelmeye devam edecek. Festivalin sanat yönetmeni Alper Akdeniz “Üçüncü kez bir festivali yapmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. Çocuklarımıza tiyatroyla ulaşmak kadar güzeli yok sanırım. İzmir'e daha çok şeyler katacağını düşündüğümüz bu festivalin sürekliliği için çalışmalarımız devam ediyor. Katkı koymak isteyen herkesi bekliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz.” dedi.