İzmir'in Bergama ilçesinde, sahnelenen 'Bütün Düşler Mavidir' adlı teatral müzik gösterisi, izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Bergama Kültür Merkezi BerKM'de aralık ayı etkinlikleri 'Bütün Düşler Mavidir' adlı teatral müzik gösterisi ile başladı. Nazlı Kayı'nın Şafak Sipahi ile birlikte yazıp, yönettiği, söz ve besteleri Aysun Timurcan'a ait gösteriyi Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç'in eşi Meltem Gönenç ile birlikte izledi. Gösterinin sonunda bir konuşma yapan oyunun söz ve bestecisi Aysun Timurcan, "Belki bütün düşler bu kadar renkli değil ama bizler düşlerimizi paylaşmak için geldik Bergama'ya. Maviyi ve bir sürü renk bırakmak istedik size" dedi. Sanat yönetmeni Nazlı Kayı da konuşmasında, "Biz bir hayal kurduk, bu hayalin içinde şu vardı; kendi sözümüzü, müziğimizi, şiirimizi ve öykümüzü ne varsa paylaşmak istiyorduk. Yani bunun içinde duygu var, mutluluk var, ağlamak var, gülmek var. İnsana dair her şey var. İşte bütün bu çalışmalar ve bütün bu emekler aslında sizinle paylaştığımız bu anlar için. O yüzden bizim için çok kıymetli" dedi.

Ayakta alkışlanan gösteride, Nazlı Kayı, Şafak Sipahi ve Hamdi Mercan'ın rol aldığı oyunda, Aysun Timurcarn gitar ve vokaliyle, Dimar Elagözlü yan flütle,

Burak Şenışık da kemanıyla renk kattı. (DHA)