Tiril tiril kıyafetlerinizin üstünde göz alıcı duruşuyla başta sizi sonra çevrenizdekileri mest eden özel tasarım pırlanta kolyelerinizin;özel tasarımve sadece sizin için üretilmiş olması, özgünenizi arttıran ve taşıdığınız takıyla bağ kurmanıza yardımcı olmaktadır.Mercan Ziya Göral da İstanbul / Şişli’ de faaliyet gösteren 50 yıllık butik bir kuyumcu olarak; özel tasarım pırlanta kolye üretiyor, tasarlıyor ve bu esnada müşterilerinin taleplerine göre üretilmiş kişiye özel pırlanta kolyeler hazırlıyoruz.

Boynunuzu saran  kolyenizin sadece size özel bir adet üretilmiş olması ve bunun sizde oluşturacağı his ile motivasyon elbette ki paha biçilemez olacaktır. Her kadın özeldir ve kendini özel hissetmek ister, bunun da en kolay ve kısa yollarından biri özel tasarım pırlanta kolye’ dir.

Özel tasarım takı üretimi işinin inceliklerine hakim Mercan Ziya Göral ekibi özel tasarım pırlanta kolye ve diğermücevher ihtiyaçlarınız için hazır bir şekilde sizleri bekliyor. Özel tasarım kolye üretimi sırasında ortaya çıkabilecek pek çok problemin çözümü bilgi ve tecrübe gerektiriyor. Mercan Ziya Göral’ ın her anlamda kendini yetiştirmiş, bilgi ve tasarım yönünden sürekli güncel tutulan ekibi; çıkabilecek olası sorunlara karşı size her daim yardımcı olmak için çalışıyor. Böylelikle karşınızda her daim dinamik ve donanımlı bir ekip ve buna paralel olarak muazzam işlerle karşınıza çıkıyorlar.

Mücevherlerinizin değerini kat kat artırmak, özel anlarınıza tanıklık edecek olan kolyelerinizi size özel bir hâle getirmek, tarzınızla ilgili en önemli detayları size ait olan kolyelerle ile tamamlamak sizler için ne kadar heyecan verici ise aynı heyecanı firma olarak Mercan Ziya Göral’ da kuruldukları ilk andan itibaren yaşıyor ve sizlere en eşsiz kolyeyi en eşsiz duygularla teslim etmek için sabırsızlanıyoruz.

Özel tasarım pırlanta kolye tasarım ve üretim süreçleri hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olmak istiyorsanız u hemen ziyaret edebilir ve bilgi hızlıca bilgi alabilirsiniz..

Mercan Ziya Göral bünyesindeki çalışanlar güncel bilgileri takip ederek;sizlerin sorabileceği muhtemel sorular ve özel tasarım pırlanta takılar hakkında sorabileceğiniz diğer soruları içtenlikle yanıtmalak için samimiyetilebeklemektedir.

Özel tasarım pırlanta üretimi için bilgi almak için ayrıca aşağıdaki yazıya göz atabilirsiniz: