CHP'nin Aydın'ın Germencik ilçesindeki belediye başkan adayı Fuat Öndeş olurken, Yenipazar ilçesinde ise Mehmet Yüsran Erden aday gösterildi.

CHP Parti Meclisi'nin yaptığı toplantının ardından Aydın'ın Germencik ilçesinde Fuat Öndeş, Yenipazar ilçesinde ise 2009-2014 döneminde kentte başkanlık görevi yürüten Mehmet Yüsran Erden aday gösterildi. Adaylığını değerlendiren Fuat Öndeş, "Yıllarca ihmal edilmiş ve hak ettiği yere gelememiş Germencik için hizmete talip oldum. Beni bu görevi layık gördüler. Alnımın akıyla, vatandaşa en iyi hizmeti yapmaya çalışacağım" dedi.

Mehmet Yüsran Erden ise, "2009-2014 arası belediye başkanlığı yaptım. İlçemizin çağdaş bir kent olması, insanlarımızın geçiminin iyi olması için tekrar bir adım öne çıktık. Bir önceki dönemde başlayan, sürdürmeyi düşündüğümüz ve yanı sıra yeni başlayacağımız işlerimize devam etmek istiyoruz. Adaletli, milletin malını koruyan, milletin parasını iyi değerlendiren projelerle devam etmek istiyoruz. Yerel siyasette parti yok, hepimiz aynı partideniz" dedi.