CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimlere yönelik yapılan ittifak görüşmelerine ilişkin İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan önemli açıklamalar yaptı. Türkkan, görüşmelerin çarşamba gününe kadar nihayete erdirilmesi gerektiği düşüncesinde olduklarını dile getirdi...
 
HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in hafta sonu yaptıkları görüşmeler üzerine İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili  Lütfü Türkkan, "Gece yarısı denilen zirve, biz salı akşamına kadar bu konuların bitirilmesi, çarşamba günü de açıklama yapılması arzusundayız" dedi. 
 
İYİ Partili Türkkan, TBMM'deki bütçe görüşmeleri öncesi Habertürk Haber Müdürü Sibel Erdem ile Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın sorularını yanıtladı. 
 
Kılıçdaroğlu ile Akşener'in geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmeyi değerlendiren Türkkan, "Gece yarısı denilen zirve; biz salı akşamına kadar bu konuların bitirilmesi, çarşamba günü de açıklama yapılması arzusundayız. Her iki tarafta da kendi aralarında görüşüyorlar. Bir takım konularda anlaşma zemini arıyorlar. Çarşamba gününe kadar iki lider birkaç defa da gündeme gelebilir" dedi.  (HABERTÜRK)