Narlıdere Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, İzmir Tabip Odasını ziyaret etti.

Ortak akıl ile yöneteceğiz

Başkan Batur, sivil toplum kuruluşları ve oda ziyaretlerine İzmir Tabip Odası ile devam etti. Başkan Batur, İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, Genel Sekreter Op.Dr.M. Lütfi Çamlı tabip odası yönetimi ve önceki dönem CHP PM üyesi Mustafa Moroğlu ile birlikte İzmir Tabip odasında bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Batur toplantıda, İzmir için hazırladığı projeleri, odalarla ve sivil toplum kuruluşlarla iş birliği içinde yapılacak çalışmalar ile İzmir vizyonunu anlattı. Başkan Batur “Büyükşehir İzbeton Genel Müdürlüğü görevim süresince kentin tüm alt yapısına ait kazandığım bilgi birikimim ve Narlıdere’de dört dönemdir belediyecilik tecrübem ile İzmir’e hizmet etmeye hazırım. Bugüne kadar yürüttüğüm çalışmaları STK’lar, Muhtarlarımız, Hemşehri Dernek ve Odalarımız ile işbirliği içinde yürüterek gerçekleştirdik. Bundan sonrada aynı çalışma anlayışımızı devam ettireceğiz. Meslek odalarımız ile işbirliği ve ortak projeler yürütme konusunda her zaman iş birliğine hazırız. Ben İzmir’i seviyorum ve İzmir’e hizmet için hazırım. İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz ve yönetiminin misafirperverliklerinden ve, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecimizdeki başarı dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Yolu açık olsun

İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Funda Barlık Obuz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Narlıdere Belediye Başkanı sayın Abdül Batur’un ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz. Odalarla ve derneklerle birlikte işbirliği içinde olmasını çok önemsiyoruz. İzmir Büyüksehir Belediye Başkanlığı yolunda yürekten başarılar diliyoruz.Yolu açık  olsun” dedi.