Yeni yıl hediyeliklerinde Egelilerin 28 yıldır değişmeyen organizasyonu SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri 29. kez başlıyor. Bayraklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tepekule Kongre merkezinde gerçekleşecek SOUVENIR 15 Aralık’ta açılacak.  Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “İzmir’in geleneksel organizasyonunda hediyelikte bol seçenek ve indirimler tek çatı altında olacak”dedi.

İNDİRİMLİ HEDİYELİKLERDE ÇOK SEÇENEK

Egede bir yılın daha geçtiğinin yeni yıla az bir süre kaldığının habercisi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri başlıyor. Sevdiklerine yeni yıl hediyelikleri bulmak isteyen binlerce vatandaşa önemli bir alternatif oluşturan organizasyon bu sene 15 Aralık Cumartesi günü açılacak. Bayraklı Belediyesinin ev sahipliğindeki SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri 16 gün süreyle açık kalacak. Stantlarda Ahşap aksesuarlar, Antika hediyelik eşyalar, Bijuteri, Çiçek, Deri ve tekstil aksesuarları, Elektronik eşyalar, Ev tekstili, Gıda, Gümüş aksesuarlar, Kırtasiye ürünleri, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Ofis aksesuarları, Oyuncak, Saat, Seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıkacak.

ALTIN VE PIRLANTADA FIRSAT GÜNLERİ

Aynı çatı altında mücevher takıda çadır fırsatlarını sunacak olan Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri 22 Aralık tarihinde açılacak.  Her çeşit muhtelif ayarda Altın takı, Elmas, Pırlanta ürünler, Tek taş yüzükler,  Setler, Kolyeler, Bilezikler, Küpeler, İncili ürünler, Yakut, Safir, Yeşim gibi değerli taşlı takılar büyük indirimlerle satılacak. 22-30 Aralık tarihlerinde Tepekule Kongre Merkezi’ndeki organizasyon 9 gün sürecek. Mücevher takıda çadır fırsatlarının sunulacağı organizasyonun vatandaşlardan yine yoğun ilgi göreceği tahmin ediliyor.

SOUVENIR’DA BALKAN RÜZGARI ESECEK

SOUVENIR kapsamında düzenlenecek defile nefesleri kesecek. Düşler Atölyesi tarafından 5. kez düzenlenecek defilede Balkan ve Kına geceleri kostümleri davetlilerin beğenisine sunulacak. 35 manken sahnede 2019’un koleksiyonunu taşıyacak. Büyük ilgi görecek olan defile ilk gün saat 19.00’da gerçekleşecek.

SOUVENIR İZMİR’İN OLMAZSA OLMAZI!

SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin bir İzmir geleneği olduğunu vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Egenin markası olan SOUVENIR’ın yeni yıl öncesi ziyaretçilerini, katılımcılarını ve binlerce hediye alacak kişiyi sevindireceğini söyledi.

Organizasyonda 30 Aralık akşamına kadar yaklaşık 80 firma ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Ürünlerin tanıtımları ve avantajlı fiyatlardan satışları yapılacak. 16 gün sürecek organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Geçmiş yıllarda büyük talep gördüğü için organizasyon kapsamında Kültürpak Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre Merkezi’ne ücretsiz ulaşım servisi gerçekleştirilecek.