CHP’li Polat, 2019 yılının “namuslu insanların en az namussuzlar kadar cesur olduğu” bir yıl olmasını diledi. Yeni yılın toplumun tüm kesimleri ile beraber Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacak bir yıl olacağına inandığını vurgulayan Polat, “2019 yılının, güzel ülkemizin üzerine çöken tüm kara bulutların dağıldığı, birlik ve beraberlik içinde, özgürlük, eşitlik ve demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı, umut ve beklentilerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, yeni yıl dolayısıyla bir açıklama yaptı. 2019 yılının “namuslu insanların en az namussuzlar kadar cesur olduğu” bir yıl olmasını dileyen Polat, “2019 yılı, ‘ne ezen, ne ezilen, insanca hakça bir düzen’in kurulacağı bir yıl olmalıdır. 2019 yılının, güzel ülkemizin üzerine çöken tüm kara bulutların dağıldığı, birlik ve beraberlik içinde, özgürlük, eşitlik ve demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı, umut ve beklentilerimizin gerçekleştiği, huzurlu ve mutlu günleri yaşayacağımız bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

“MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP’li Polat, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, acıları ve hüzünleri daha ağır basan 2018 yılının geride kaldığını, büyük umut ve beklentilerle yeni bir yıla girildiğini vurguladı. 2019 yılında ülkesini seven herkesi önemli vatandaşlık görevlerinin beklediğini ifade eden Polat, “Ülkemiz önemli bir yerel seçime hazırlanırken, bizler her tür haksızlığı, hukuksuzluğu, baskıyı ortadan kaldırabilecek bir siyasi iklim için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“2019 KARA BULUTLARIN DAĞILDIĞI YIL OLSUN”

2019 yılının Cumhuriyet’in sunduğu geniş olanakları, güçlü bir mücadele enerjisine çevirerek, ülkemizi refaha ve güvene ulaştırma yılı olması gerektiğini vurgulayan Polat, şöyle devam etti:

“2019 yılı, ‘namuslu insanların en az namussuzlar kadar cesur olduğu’ bir yıl olmalıdır. 2019 yılı, toplumun tüm kesimleri ile beraberce ülkemizi aydınlığa kavuşturacağımız bir yıl olmalıdır. 2019 yılı, tüm çocukların ayrımcılığa uğramaksızın, özgür bireyler olarak huzur içinde yaşayacağı bir yıl olmalıdır. 2019 yılı, ‘ne ezen, ne ezilen, insanca hakça bir düzen’in kurulacağı bir yıl olmalıdır. 2019 yılının, güzel ülkemizin üzerine çöken tüm kara bulutların dağıldığı, birlik ve beraberlik içinde, özgürlük, eşitlik ve demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı, umut ve beklentilerimizin gerçekleştiği, huzurlu ve mutlu günleri yaşayacağımız bir yıl olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”