Seçim kampanyası kapsamındaçalışmalarına devam eden AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Abdulvahap Olgun, görev verilmesi halinde hizmet vurgusu yaptı. Olgun“Torbalı Türkiye Markası olur” ifadelerini kullandı.

 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri için aday adaylığı sürecinde sona yaklaşılırken Torbalı’da AK Parti’den kimin aday olacağı ise büyük merak konusu. Gözler son karar için genel merkeze çevrilirken, adaylık süresi boyunca yoğun bir seçim kampanyası sürdürerek en aktif aday olan AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Abdulvahap Olgun bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 40 gündür Torbalıyı karış karış gezen Olgun, hazırladığı 20 büyük projeyle beğeni topladı. Gerek gerçekleştirdiği ziyaretler gerek ise yazılı ve görsel medya aracılığıyla projelerini  vatandaşlara anlatarak vizyonuyla dikkatleri üzerine çeken Olgun, görev verilmesi halinde ise Torbalı’yı ‘marka kent’ yapacağını vurguladı. Kısa sürede siyasi arenada ses getiren isim olan Olgun, Ticaret Odası Başkanlığı görevi boyunca da çok önemli başarılara imza attı. Sadece başkanlık makamı görevi yürütmeyip ilçenin sorunları için de çalışmalarda yer alan Olgun, ilçeyi ilgilendiren önemli konularda da tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. 2010 yılında Taşkesik’e yapılması planlanan çöp tesisine karşı en büyük tepkiyi göstererek projenin durdurulmasına ön ayak olan Olgun, Torbalıların gönlünde yer etmişti. Tarım ile sanayiyi harmanlayarak zeytin kolonyası üretilmesinde de büyük pay sahibi olan Olgun, ilçenin tanıtımı için önemli bir adım attı. Ayrıca Torbalı’da tarımın demir başı olan domatesin kurutularak sadece yurt içi değil yurt dışına ihraç edilmesinde büyük bir çaba sarf eden Olgun, ilçenin markalaşması konusunda ilçenin en önde gelen isimlerinden biri oldu. Beton kartellerinin fahiş zamlarına dur diyerek inşaat sektörüne de nefes aldıran Olgun, bunun yanında Torbalı’nın sorunlarını ortaya koymak için yapılan akademik çalıştayının da mimarı oldu.

“MEVZU BAHİS TORBALI İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

Yoğun bir seçim kampanyası yürüten ve son güne kadar da durmadan çalışacaklarını belirten Olgun, Torbalı’yı marka kent yapacağını söyledi. Torbalı’nın birçok imkana sahip olduğunu ve görev verilmesi halinde bunu sonuna kadardeğerlendireceklerini  belirten Olgun, “İlçemiz birçok açıdan çok önemli özelliklere sahip. Ulaşım olarak demir ve hava yoluna yakınız. Tarımda ise bu şehir Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip. Sanayide de vergi sıralamasında hep üst sıralardayız. Şimdi bu kadar zenginliği bulunan bir ilçe maalesef yanlış politikalar yüzünden hala sorunlarla uğraşıyor. Bizim burada ortaya koyduğumuz projeler de bu sorunları hiç vakit kaybetmeden çözüp Torbalıyı marka kent haline getirmek. Ulaşımdan alt yapıya, sanayiden sağlığa, eğitimden tarıma kadar bu ilçenin ihtiyacı olan 20 büyük proje hazırladık. 1,5 aydır her gün bunları vatandaşlarımıza anlatarak ne kadar kararlı ve istekli olduğumuzu dile getirdik. Bu şehrin sokaklarında büyüdüğümüz için sorunları yaşayarak çözümler ürettik. Tek derdimizin hizmet olduğu bu yolda heybemizdekileri ortaya koyduk ve daha yaşanılabilir Torbalı için göreve talip olduk. Kimin olduğu önemli değil önemli olan Torbalı’nın kazanması. Ticaret Odası Başkanlığı görevim süresince de her zaman elimi taşın altına koydum. Şimdi de Torbalı’yı Türkiye markası yapmak için yola koyuldum. Bu şehre gönül vermiş birisi olarak mevzu Torbalı ise gerisi teferruattır.” ifadelerini kullandı.