DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve Türk İş Ege Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım’ı ayrı ayrı ziyaret eden CHP Balçova Belediye Başkan A. Adayı Şenol Aslanoğlu’nun projelerini dinleyen sendika başkanları, Aslanoğlu’na başarılar diledi.

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı “ Şenol’un yıllardır başarı ile gerçekleştirdiği  İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesinin Danışma kurulunda uzun süre birlikte çalıştık. Zirvenin mottosu “Emeğe Değer Verenlerin Buluşma Noktası” idi. Şenol emekten yana, işçinin sağlığına, güvenliğine önem veren, işadamlarının ilgisini bu konuya çekmeyi başarmış, başarılı bir iş insanı. Zirve’de yaptığı gibi işçisi ile, işadamı ile, yöneticilerle birlikte şehrin sorunlarına ortak çözümler üretmeye çalışacağına gönülden inanıyoruz. Şenol’un emekten yana olduğunu biliyoruz” dedi.

 

Aslanoğlu’na başarılar

TÜRK-İŞ Ege Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ise  “Şenol Aslanoğlu’nun abisi Birol Aslanoğlu uzun yıllar TÜRK-İŞ de sendika Başkanlığı yaptı. Biz onu çok eskiden tanıyoruz. Sonrasında birlikte zirvelerde yer aldık. Her zaman sendika ile ilişki içerisindeydi. Abisi gibi Şenol da bizim kardeşimiz. Başarılı bir işadamı, İzmir Ticaret Odası’nda da , İZSİAD’da da görev aldığı tüm iş dünyası STK’larında Şenol her zaman emekten yana tavır almıştır. Çıktığı yeni yolculukta TÜRK-İŞ ailesi olarak başarılar diliyoruz”

 

İnsan odaklı projeler

Balçova için yola çıkarken insan odaklı projeleri hayata geçirmeye kararlı olduklarını  ifade eden Aslanoğlu, da “Başta belediyeler olmak üzere tüm kamu kurum kuruluşlarında ve işletmelerde emekçiler en önemli bileşenler. Emekçilerin dertlerini çözmek, emekçilerin huzurlu ve güvenli çalışmasını sağlamak en önemli hizmet olacaktır. Uzun süredir birlikte çalıştığım sendikalarımızın değerli başkanlarının güzel dileklerini ve desteklerini hissetmek onur verici. Sendikalar ve emek örgütleri ile beraber çalışmanın değerini ve önemini bilen bir insan olarak Balçova’da hayata geçireceğimiz projelerde onların vereceği desteğin de önemini biliyorum. Bu anlamda bana gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.