Kur’an’a Hizmet Derneği Karabağlar temsilciliği açılışına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “Yeni açılan dernek temsilciliğinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi

Kur’an’a Hizmet Derneği Karabağlar temsilciliği açıldı. Temsilciliğin açılış programı Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Açılış programına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “Benim de mensubu olduğum Kur’an’a Hizmet Derneği bugüne kadar yaptığı hayırlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak her zaman sıkıntılarını paylaşmış ve çözüm noktasında elinden geleni yapmıştır. Kuran’a Hizmet Derneği, açılan yeni temsilciliğinin çok daha fazla vatandaşımıza ulaşacağına inanıyorum. Karabağlar temsilciliği de hayırlara vesile olacak ve çok başarılı çalışmalara imza atacaktır” ifadelerini kullandı. Açılışa, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı  İrfan Doğruca, Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur ve birçok dernek üyesi de katıldı.

Programda konuşan Kur’an’a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin ise “Dünyanın en güzel duygularından biri de hayırlara vesile olmaktır. Biz de dernek olarak hayırlara vesile olduğumuz için mutluyuz. Karabağlar temsilciliğimizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Hayır yemeği ile devam eden program, düzenlenen sohbet ve dua ile son buldu.