Ege Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi’nde eğitim gören Op. Dr. Cem Karas Kulak Burun ve Boğaz tedavisi alanında uzmanlaşmıştır. Horlama ve Uyku Apnesi gibi alanlarda çok geniş bir alanda çalışmaları bulunan Karas, 9 Eylül Üniversitesi’nde çalıştıktan sonra Ekol KBB Hastanesi’nde çalışmaya başlamıştır. 25.000’i gecik Kulak, Burun, Boğaz ameliyatı gerçekleştiren Karas Avrupa ve Amerika’daki plastik cerrahi akademilerinde üyelik görevini yürütmektedir. Karas, KBB hastalıkları yanında estetik ameliyatları da gerçekleştirilmektedir. Bu alandaki çalışmaları arasında burun estetiği ve yüz estetiği de bulunmaktadır. Yüz estetiği ameliyatlarında dudak estetiği, yüzde gençleştirme, dudak ve yüz dolgusu gibi tedaviler yapılmaktadır.

Burun Estetiği Çalışmaları

Op.Dr.CemKaras, dışında Amsterdam Üniversitesi’nde burun cerrahisi alanında estetik çalışmaları alanında da eğitim görmüştür. Yüz gençleştirme ve güzelleştirmesi alanında çalışma yapan doktor burundaki şekil bozukluklarını düzeltmekte ve nefes alınmasını zorlayan Kemik bozukluklarını tedavi etmektedir. Burun ameliyatlarında amaç burundaki bozuklukları hastanın yüzüne uygun bir şekilde tedavi etmektir.

Hastaya yapılan burun estetik ameliyatlarında hasta cildinin özellikleri göz önüne alınarak tedavi yapılmaktadır. Yüzdeki kıkırdak dokunun ve kemiklerin incelik ya da kalınlığına göre operasyon yapılarak hastanın estetik geçirdiğinin anlaşılmaması amaçlanmaktadır. Ameliyattan önce hastanın burunda ya da yüzünün diğer taraflarında geçirmiş olabileceği travmalar incelenmekte, burundaki bozuklukların nedeni araştırılarak tedavi ona göre belirlenmektedir.

Bademcik Ameliyatı

Bademcik rahatsızlıkları özellikle kış aylarında nüksetmektedir. Bu rahatsızlığın kesin çözümü ise çoğu zaman bademcik ameliyatı ile yapılmaktadır. Ancak sağlık merkezinde Dr. Karas tarafından öncelikle ile alınmasından önce diğer tedavi yöntemleri de denenerek hastanın bıçak altına yatmasının önüne geçilmeye çalışılmaktadır. Bu rahatsızlıklar çoğu zaman hastaların tedaviye geç başlamasından, verilen tedaviyi düzenli uygulamamalarından ya da kendilerini aşırı soğuklarda korumamalarından kaynaklanmaktadır. Bu nedenle doktorun tedavi sürecinde başarılı olması için hastanın da tedaviye düzenli olarak tedavi etmesi gerekmektedir.

Konaklama

Dr. Karas’ın hastalarının tedavi sürecinin düzenli ilerlemesi için kliniğin yanındaki otel ile anlaşması bulunmaktadır. Ayrıca hastalar havalimanından özel araçlar ile alınarak otele yerleştirilmektedir. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.