Toplumun her kesimine yönelik sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanlığı, vatandaşların tüm talep ve sorunlarını rahatlıkla iletebileceği bir sistem kurdu. İl Başkanlığında, dönüşümlü olarak her gün nöbet tutan il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, aylık ortalama 2 bin vatandaşla bire bir görüşme sağlıyor. Vatandaşların sıkıntılarının giderilmesinin yanı sıra tüm talep ve öneriler de tek tek not alınarak, rapor haline getiriliyor.

TÜM İLÇELERDE ÇALIŞMA EKİBİ

Hazırlanan raporlar son olarak da ilgili birimlere iletiliyor. Ayrıca, AK Parti İzmir Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından İzmir’in 30 ilçesinde kurulan çalışma ekipleri de yine benzer bir görevi üstleniyor. Bu sayede il binasına gelemeyen vatandaşlara da ulaşılarak, sorunlarının giderilmesi sağlanıyor.

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kandil, kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Vatandaşlarla yakın ilişki kurmayı çok önemsediklerini vurgulayan Kandil, “AK Parti olarak merkezine milleti alan, sadece millete hizmet amacıyla hareket eden bir siyasi anlayışa sahibiz. Bu noktada vatandaşlarla yakın ilişki kurmak, onların dertlerini ya da taleplerini bizzat dinlemek de büyük önem taşıyor. Bizim kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. Siyasi görüşü ya da bize oy verip vermediği hiç önemli değil. Herkesi dinliyor, elimizden geldiği kadar da destek sağlıyoruz. Tüm İzmir halkını partimize davet ediyorum. Buyursunlar, bize istediklerini anlatsınlar. Eleştirileri varsa, biz bunları da dinlemeye hazırız” dedi.