2001 yılında İzmir Kemalpaşa’da kurulan, Mekanik, Tren, Havacılık ve Dış Ticaret sektörlerinde hizmet veren Gage Şirketler Grubu çalışanlarına yönelik yeni yıl kutlaması düzenledi.

Kurulduğu günden bu yana kaliteli üretim anlayışıyla yeni teknolojileri kullanarak sektördeki gelişmeleri yakından takip eden ve ihtiyaçlara cevap veren Gage Şirketler Grubu, hem yeni yılı kutlamak hem de yoğun bir yıla hazırlanmak amacıyla motivasyon gecesi gerçekleştirdi. Geceye katılan grup personelleri mesai arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirirken yeni yılı neşeli bir şekilde kutladılar.

Grup personelleri için düzenlenen geceyeGage Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fak, şirket ortaklarındanolan Haldun Cem Saylam, Havacılık Tesisi Fabrika Müdürü Mehmet Uçak, Mekanik Tesisi Fabrika Müdürü Önder Ekmekçi vekoordinatör Özmert Yalçıntaş da katıldı.

“Çalışanlarımızın emekleri büyük”

Gage Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fak düzenlenen geceyle ilgili olarak düşüncelerini paylaştı. Ahmet Fak, “Kurulduğumuz günden bu zamana kadar faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde öncü bir şirket haline gelmemizde çalışanlarımızın emekleri oldukça büyük” dedi. Fak, çalışanların göstermiş olduğu emeklere teşekkür etmek için birlikte yeni yılı kutlamaya karar verdiklerini ifade etti.