CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Aslanoğlu, projelerini anlatmak için yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.
 
Endüstri Mühendisi olarak üyesi olduğu Makine Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden Aslanoğlu, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Yüksel Yaşartekin ile görüştü. İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne de bir ziyarette bulunan Aslanoğlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Dilek Gappi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Atilla ve Semih Aksoy ile bir araya geldi.
CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Aslanoğlu, projelerini tanıtmak ve Balçova’ya dair fikirlerini anlatmak için İzmirli STK ve Oda’ları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Son olarak Makine Mühendisleri Odası Başkanı Yüksel Yaşartekin ile görüşen Aslanoğlu, üyesi bulunduğu Oda’ya çalışmaları hakkında bilgi verdi. Oda Başkanı Yaşartekin, Şenol Aslanoğlu’nun çıktığı bu yolda başarılı olmasını dilediklerini belirtti.
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Dilek Gappi ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atilla da Şenol Aslanoğlu’nun projelerini dinledi ve başarılar dilediler. Balçova’da yapılabilecek yatırım ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Aslanoğlu, “Artık aday adaylığı sürecinin sonlarına geldik. Bu süreçte sadece Balçova’nın değil İzmir’in önemli kurum ve kuruluşları ile temaslarda bulundum ve özellikle dijitalleşme, sokak hayvanları için candostlar evi ile öğrenci ve emekliler için aile yanı konaklama projelerimi anlattım. Balçova’ya hizmet etme imkanı yakalarsam bu yaptığım ziyaretlerde aldığım desteği Balçova için kullanacağım” diye konuştu.