EGE MECLİSİ - CHP'de gözler bugün açıklanacak belediye başkan adayları için MYK'da. İşte CHP MYK'da İzmir'in ilçelerinden Konak ve Narlıdere'de öne çıkan isimler belli oldu.

 

CHP MYK, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. CHP MYK'da belediye başkan adaylarının isimleri MYK üyelerinin onayına sunuluyor. CHP MYK'ya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer'in sunulmasının ardından İzmir'in ilçelerinden Konak ve Narlıdere için de ilk bilgiler gelmeye başladı.

 

KONAK'A ABDÜL BATUR GELİYOR

Gerçek Gündem'in edindiği bilgiye göre, İzmir'in Konak İlçesi'nde Belediye Başkan adaylığı için İzmir Büyükşehire Belediye Başkan aday adayı olan Abdül Batur'un öne çıktığı ifade edildi.

Konak'ta mevcut Belediye Başkanı CHP'li Sema Pektaş'tı. MYK ve PM'den yapılan oylamanın sonucuna göre Abdül Batur'un ismi Konak Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

NARLIDERE'YE UTKU GÜMRÜKÇÜ

Öte yandan Gerçek Gündem'in edindiği bir başka bilgiye göre ise, İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde ise Utku Gümrükçü'nün isminin öne çıktığı ifade edildi. (Gercekgündem)