Tire’de 19. Geleneksel Deve Güreşi Festivali’ne katılan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, vatandaşlarla buluştu. Tire için yerel seçimin önemine değinen Bekle, “Değişim şart” dedi 

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Tire’de düzenlenen 19. Geleneksel Deve Güreşi Festivali’ne katıldı. Ardından Roman mahallesini ziyaret eden Bekle, vatandaşlarla bir araya geldi.Bekle’ye AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, AK Parti Tire Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Maltepe ve İsmail Tapkın, yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 

TİRE’DEN DESTEK İSTEDİ

Milletvekili Cemal Bekle, Deve Güreşi Festivali’nin ardından Tire’deki Roman mahallesini ziyaret ederek, Tire Romanları Derneği (TİROMDER) tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.Tire’nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirten Bekle, “Tire, kültürü ve tarihi ile İzmir’in önemli ilçelerinden biridir. Buna rağmen Tire’nin hak ettiği yerde olmaması bizleri üzüyor. İnşallah yerel yönetimlerin AK Parti’ye geçmesi ile Tire, hak ettiği yerde olacak. Bu konuda tüm vatandaşlarımızdan Tire Belediye Başkan Adayımız Selman İçelli’ye destek olmanızı istiyorum” dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin1. Bölge milletvekili olmasına rağmen her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan TİROMDER Başkanı Hasan Hüseyin Karabacak ise  “Vekilimiz mahallemizin sorunlarını dinledi ve çözümleri noktasında gerekli temasları yapacağını ifade etti” diye konuştu.