AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerle rüştünü ispatladığını belirterek Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu ifade etti.

 

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.  Milletvekili Kırkpınar, İzmir'in Tire ilçesinde İlçe Başkanlığı, Hastane ve Hasta, Fabrika ve Pazar ziyareti gerçekleştirdi. ilk olarak ilçe başkanlığını ziyaret eden Kırkpınar, burada bulunan partililer ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 31 Martta yapılacak olan seçimlerin önemine değinen Milletvekili Kırkpınar, Tire'nin artık AK Belediyecilik anlayışı ile tanışması gerektiğini vurguladı. Kırkpınar, AK Parti'nin en büyük referansının bugüne kadar yaptığı hizmetler olduğunu belirterek, "Biz hizmet partisiyiz, bunun için hizmet siyaseti ve gönül belediyeciliği diyoruz" ifadelerini kullandı. 

Aydınlık bir geleceğin inşasında Tirelilere çok büyük görevler düştüğünü vurgulayan Kırkpınar, "Hem millet hem de AK Parti'liler olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Aydınlık geleceğimizi hep beraber inşa edeceğiz. Yolumuza, şehrine ve ülkesine hizmet için yola çıkan bu salondaki gibi dava erleriyle devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğini inşallah hep birlikte yüceltecek, hep birlikte zafere taşıyacağız" dedi.

Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu dile getiren Kırkpınar, "Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Çünkü AK Parti, belediyelerdeki hizmetleriyle rüştünü ispatlamış bir kadro tarafından kurulmuş ve yönetilmiştir. Bugün ülkemizin dört bir yanına gidin belediye yönetimleri arasındaki farkı gayet rahat görürsünüz. İstisnalar elbette vardır ancak genel kaide belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğudur. Bu anlamda İnşallah Tire'mizde 31 Martta AK Parti Belediyeciliği ile tanışacaktır" ifadesini kullandı.

Kırkpınar, parti ziyaretinin ardından Devlet Hastanesi'nde hasta ziyareti gerçekleştirip, fabrika ve pazar yeri ziyareti yaparak Tire'lilerden 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek ve dua istedi.