AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Aslan, ilçede ki esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi. Bayraklı esnafının sorunlarının dinlenmediği ve çözüme kavuşmadığını söyleyen Aslan, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. 10 yıldır bu ilçeye çivi bile çakılmamış. 1 Nisan’dan itibaren problemleri çözeceğiz” dedi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Alpaslan Mahallesi esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Aslan, kafelerde oturan vatandaşlarla sohbet etti. Genç yaşlı demeden sokakta gördüğü vatandaşlarla tokalaşıp sohbet eden Aslan, vatandaşların istek ve taleplerini not aldırdı. 

 

“GEÇ KALMIŞ DEĞİLİZ”

Belediye bütçesinin 3’te birinin yatırım yapılması gerektiğini söyleyen Aslan “Yaşlılar, Kadınlar ve gençlerimiz için hiç bir yatırım yapılmadı. Şuan ki Belediye insanların yaşam kalitesini arttıracağına daha çok düşürdü. Bayraklı’nın kayıp olan yıllarını projelerimizle geri getireceğiz. Geç kalmış sayılmayız. Bayraklı’ya yakışan hizmetler bizimle birlikte gelecek” Dedi.

 

BELEDİYE ÇALIŞANLARI MERAK ETMESİN

CHP’li Bayraklı Belediyesi’nin, çalışanları üzerinde baskı kurduğunu belirten Aslan “ Biz seçildiğimiz takdirde belediye personelini çıkartacağımız söyleniyor. Bayraklı Belediyesi’nde çalışan herkese sahip çıkmak bizim görevimiz ve onur borcumuz. Ben ve partim hiç kimsenin ekmeği ile oynamayız. Kimseyi partisi ve etnik kökeni olarak ayırmıyoruz. Hatta personele sahip çıkarak maaşlarında iyileştirme yapacağız. Söz veriyorum işini hakkıyla yapan hiç bir işçiyi ekmeğinden etmeyeceğiz.” Diyerek sözlerini tamamladı.