AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Özkanlar’da bulunan taksi duraklarını gezerek, taksicilerin istek ve taleplerini dinledi. Aslan,  “esnafımızın ve vatandaşlarımızın istemediği hiçbirşey yapmayacağız” dedi.
 
Bayraklı Belediyesi Cumhur İttifakı Adayı Ali Aslan, Özkanlar’da bulunan Taksi Duraklarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla Bayraklı’nın sorun ve taleplerini dinleyen Aslan ikram edilen çayı esnafla birlikte içti. Sürpriz ziyaret karşısında çok mutlu olduklarını söyleyen taksiciler Bayraklı’nın sorunlarını Aslan’a ileterek isteklerini dile getirdi.
 
“ESNAFIMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ”
Esnafımızın istemediği hiçbirşey yapmayacağız diyen Aslan “ Biz çalışmalarımıza vatandaşlarımızın ve esnafımızın istekleri, talepleri doğrusunda devam ediyoruz. Vatandaşlarımız burada en büyük sorunun alt yapı ve otopark sorunu olduğunu söyledi. Projelerimizde bunlar var.Esnafımızın sorunu bizim sorunumuz. Bazı istekleri oldu ve bunları yerine getireceğiz. Başta İzmir olmak üzere Bayraklı’da da değişim şart. Konuştuğumuz vatandaşlar ve esnaflar da bunu istiyor. İnşallah 31 Mart’ta Bayraklı’ya gerçekten hizmet eden bir başkan seçilecek” dedi.