Pırlantanın ışıltısı herkesin hoşuna gitmektedir. Site içerisinde de pırlantanın kullanıldığı birçok takı seçeneği yer almaktadır. Bu takılar arasında pırlanta yüzükler, pırlanta kolyeler, pırlanta küpeler, pırlanta bileklikler, gerdanlıklar bulunmaktadır. Her biri özenle hazırlanan ürünler olup kadınların ten renkleriyle uyum gösterirler. Ayrıca pırlanta setleri de farklı tasarımları ile site içerisinde bulunur. Pırlantanın kullanıldığı altın kolye modelleri göze hitap edecek şekilde tasarlanmaktadır. Maddi değerlerinin yanı sıra özel günlerde kadınlara eşlik eden ürünlerdir.

Pırlantalı Takılar

Pırlanta tasarımlı kolyeler de en şık ürünlerdendir. Özellikle tektaştan oluşturulan kolyeler ilgi çeker. Estetik ve parlak görünüme sahiptir. Karat derecesinin farklılığına göre fiyat değişebilir. Pırlanta küpeler özel anlarda ışıl ışıl parlamayı sağlayan takılar içerisinde yer almaktadır. Baget, tektaş şeklinde tercih edilebilir. Sallantılı olan modeller de bulunmaktadır.

Pırlanta tasarımlı bileklikleri takarak kıyafet daha şık hale getirilebilir. Su yolu bileklikler, fantezi bileklik, baget kelepçeler, fantezi bileklikler yer alır.

Ayrıca içerisinde birçok pırlantalı ürün bulunan setler de tercih edilebilecek ürünlerdir.

İlgi Çekici Pırlanta Yüzükler

Evlenme tekliflerinde, nişanlarda, düğünlerde tektaş yüzükmodelleri her zaman tercih edilir. Site içerisinde birbirinden şık ve farklı karat boylarına sahip tektaş yüzük modellerini bulmak mümkündür. Kesim yöntemlerine göre de spor, klasik ve şık olarak adlandırılabilecek ürünlerdir.

Tektaş dışında beştaş ve tamtur tasarımları da bulunmaktadır. Beştaş ile daha yoğun bir görünüm elde etmek mümkün olmaktadır. Beştaşlarda da farklı karat alternatifleri yer almaktadır.

Fiyatlar normal olup indirime girdiklerinde daha uyguna alınabilmektedir. Özellikle özel günler için belli başlı indirimler söz konusu olabilmektedir. Ayrıca ürünler sertifikalı olmaktadır.