CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Şubat Pazar günü İzmir’e gelerek, Halkapınar Spor Salonu’nda saat 12.00’de gerçekleşecek programda İzmir Büyükşehir ve 28 ilçe adayını kamuoyuna tanıtacak. CHP lideri, ardından İzmir Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışı gerçekleştirecek. 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun bir aradan sonra ilk kez İzmir’e geliyor. CHP lideri 17 Şubat Pazar günü Halkapınar Spor Salonu’nda binlerce partililerin katılımıyla İzmir Büyükşehir ve 28 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtacak. 
 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, saat 10.15’te Adnan Menderes Havalimanı’na gelecek ve ardından Halkapınar Spor Salonu’na geçerek, saat 12.00’de gerçekleşecek ‘CHP İzmir Belediye Başkanları Tanıtım Töreni’ne katılacak. 
 
Tanıtımdan sonra açılış 
CHP lideri adayları tanıttıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa’da yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nın açılışı gerçekleştirecek. 
 
İlk kez tüm örgüt bir açılışta buluşacak 
Böylece CHP’de Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 28 ilçe belediye başkan adayı ilk kez bir açılışta bir araya gelmiş olacak. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aday tanıtım toplantısı ve açılışa İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve parti teşkilatını da davet etti. (İHA)