AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu projelerini Sevgililer Günü’nde açıklayacak. Sürpriz bir tanıtım planlayan ve dikkat çeken projeleri anlatacak olan Eroğlu, “Konak’a değer katacak projelerimizi yoğun ve tempolu çalışma sonrası hazırladık. İzmir’in merkezi ve kalbi olan Konak ilçemizin tüm potansiyelini ortaya çıkaracağız. Konak yeni ufuklara doğru yol alacak. ‘Önce İnsan’ odaklı ve yaşam kalitesini yükseltecek, içerisinde bulunduğumuz çağa ayak uyduracak projelerimize güveniyoruz” dedi.

Yeni ufuklara doğru
Kanaat Önderlerinin, Sivil Toplum Kuruluşlarının, Muhtarlar, mahalle sakinlerinin talep ve beklentileri doğrultusunda Uzman ekiplerle birlikte hazırlanan projeleri özel olarak Sevgililer Günü’nde açıklayacak olan Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, “Unutulan, görmezden gelinen ve yok sayılan Konak devri AK Parti belediyeciliği ile tarihe karışıyor. Konak’ın meselelerine memleket meselesi olarak bakan ve insanımızın hak ettiği yaşam standardına ulaşması için gönlünü ortaya koyan belediyecilik anlayışımızla ilçemiz nefes alacak ve yeni ufuklara doğru yol alacaktır. Projelerimize güveniyor ve hemşehrilerimin yaşadığı ilçemize değer, hayatlarına hayat katacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Potansiyeli açığa çıkaracağız
Bir taraftan Proje Tanıtım Toplantısı’na hazırlanan diğer yandan da seçim çalışmalarını sürdüren Mimar Melek Eroğlu, İlçenin 112 Mahallesi’nin tümüne aynı kalitede ve eşit hizmet götürmeyi amaçlayan projeleriyle Konak ve Konaklılara özel değer kazandıracaklarına dikkat çekti. Eroğlu, “İzmir’in yükünü taşıyan, İzmir’in kalbi durumundaki ilçemizin turizmden, kültürel değerlerine, ekonomik ve insani değerlerine kadar tüm potansiyelini ortaya çıkaracağız. Bölünmüş, unutulmuş ve görmezden gelinmiş bir Konak yerine tüm değerleriyle herkesin eşit hizmetle taçlandığı bir Konak ortaya çıkaracağız.