Millet ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Soyer, bu asırlık kulüpler İzmir’in sembolüdür. Bu semboller ne kadar yükselirse, şehrimiz o kadar canlanır” dedi.

Ziyarette Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, yapımı devam eden yeni stat ve çevresinde yapılan meydanla ilgili bilgiler verdi.

İzmir Adayı Soyer, ziyarette yaptığı açıklamada; “İzmir’de asırlık altı spor kulübümüz var. Bu kulüpler İzmir’in sembolleri. Bu kentin yöneticileri bu sembolleri korumak zorunda. Bu sektör yükselir, sporda başarı gelirse, şehre dalga dalga yayılır, hayatı ve ekonomiyi canlandırır. Bir Nisan’dan sonra İzmir’in tüm spor camiasını sarıp sarmalamak istiyoruz. Yüz yıllık bu çınarların daha iyi yerlerde olmalarına katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ise; “Ben olaya İzmir diye bakıyorum. Tüm takımlarımızın başarılı olmasını istiyorum. Yerel yönetimlerle uyumlu çalışmak lazım. Sistemli bir şekilde tüm takımlarımız başarıyı yakalayabilir” dedi. Yapımı devam eden yeni statla ilgili de bir sunum yapan Sepil “Stadımızın yapımı devam ediyor. İnşallah 365 gün canlı olacak bir semt stadyumumuz olacak. Stat önüne yapacağımız meydanın bir çekim merkezi haline dönüşeceğini düşünüyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Tunç Soyer’e 35 numaralı üzeri Tunç Soyer yazılı bir forma hediye etti.