AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, bazı kesimlerce yapılan kara propagandalara cevap verdi. Doğan, Karabağlar'da 10 sene boyunca çivi dahi çakmayanların 40 yıllık planları hazılardık demelerinin trajikomik olduğunu söyledi.

AK Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, hakkında yürütülmeye çalışılan kara propagandaya sert çıktı. Yerel yönetimin seçimi kaybedeceğini anlayınca karalama kampanyası aracılığıyla sonuçları değiştirmeye çalıştığını belirten Doğan, ''Ne yaparlarsa yapsınlar, halkımız gerçekleri görmüştür. 10 yıldır Karabağlar'a tek çivi dahi çakmayanlar, şimdi 40 yıllık planlarımız hazır diyorlar. Madem 40 yıllık planlarınız hazır, açıklayın da Karabağlarlılar da görsün ama onlar projelerini ve planlarını tanıtmak yerine, her zamanki gibi kara propogandaya başvuruyorlar'' dedi.

KENDİLERİ BİLE İNANMIYOR

''40 yıllık planlarınız madem hazırdı, 10 senedir neden hayata geçirmediniz?'' diye soran Doğan, ''Söyledikleri yalanlara artık kendileri bile inanmıyorlar. Mevcut belediye başkanı 5 yıl boyunca ne yapmış? Sözde belediyede oturmuş kentin geleceğini hazırlamış. Belediyede o kadar çok oturmuş ki, Karabağlarlılar daha adını bile öğrenememiş. Kendisini sokakta ne gören var, ne de tanıyan.Sokaklarını dahi gezmediği Karabağlar'ın geleceğini demek ki kapalı kapılar arkasında planlamış. Kimseye ne sormuşlar, ne de danışmışlar. Karabağlılar'ın bu planlardan peki ne kadar haberi var? Tabi olmayan projelerden vatandaşlarımızın da haberi olması imkansız'' diye konuştu.

Karabağlar'da artık kapalı kapılar devrinin sonuna gelindiğini vurgulayan Doğan, ''Karabağlar'ı artık birilerinin atadığı bürokratlar deüil, Karabağlarlıların ortak aklı yönetecek. Bizim projelerimiz ortada. Poligon'da millet bahçesi yapacağız, diyoruz; göreceksiniz en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Trafiği rahatlatacak atılımları hızla gerçekleştireceğiz. Karabağlılarla el ele vererek kentsel dönüşümü kimseyi mağdur etmeden sonuca ulaştıracağız. Bunların hepsinş de vatandaşlarımızla birlikte, şeffaflığı esas alarak yapacağız'' ifadeleirni kullandı.

PROJELER NEREDE?

Karabağlar'da yerel yönetimin 10 senede bir imar planlaması dahi yapamadığının altını çizen Doğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: ''Karabağlar'ın İzmir'in göbeğinde adeta ücra bir ilçeye dönüşmesi kimin suçu? 10 yıl önce ilçe olan Karabağlar'da yönetim hep aynı partideydi. Ne yaptılar on sene içinde? Kocaman bir hiç. İmar planları yapılmadığından çocuklarımıza okul dahi yapamıyoruz. Aileleri de çocuklarımız da kilometrelerce uzaklıktaki okullara gitmekten perişan. Ama söze gelince, at suçu başkasına, kurtul! Emin olun, bir on sene daha yönetimde kalsalar yine aynı yalanlar ve iftiralarla halkımızın karşısına çıkacaklar. Biz istedik ama yaptırmadılar diyecekler. Çünkü bir çivi dahi çakmadan idare etmeye alışmışlar. Nasıl olsa oylar bizim diyorlar. Fakat o devir bitti. 1 Nisan sabahından itibaren Karabağlarlı hemşehrilerimizi hizmetle buluşturacak ve hak ettikleri yaşam standartlarını sağlamak için gece gündüz çalışacağız. Bizim bahane üretecek, başkasını suçlayacak vaktimiz yok. Çünkü Karabağlar 10 senesini kaybetmiştir ve 1 gün daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Buradan son kez tekrar ediyorum. 40 yıllık planlar nerede? Projeler hani? Tüm Karabağlılar olarak görmek hakkımız.''