CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, CHP İlçe Başkanı Gizem Candan ve partililerle birlikte Tekeli mahallesine yaptığı ikinci ziyarette sürpriz bir destekle karşılaştı. 7 yıl İzmir Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan Musa Çam, Kayalar için seçmenlerden oy istedi. "Pırıl pırıl bir adayımız var, tüm Menderesliler olarak ona sahip çıkalım. Mustafa Kayalar, genç, dinamik, makina mühendisi. En önemlisi, sizden biri. Mustafa Kayalar'ın kıymetini bilin, oylarınızla hem Kayalar'a hem de Tunç Soyer'e destek verin" çağrısında bulundu.

Kırgınlıklara son verelim

CHP'nin Meclis üye aday listesinde Tekeli'den kimsenin olmaması nedeniyle kırgınlıklarını dile getiren mahalle sakinlerine seslenen Mustafa Kayalar, "Sizin Meclis üyeniz benim. Ne istiyorsanız, benden isteyin. Size söz veriyorum, Tekeli'nin Meclis üyesi gibi çalışacağım. Eğer size verdiğim sözleri tutmazsam, gelin benden hesap sorun" dedi. Musa Çam da Kayalar'a şu sözlerle destek verdi: "Beni sizler TBMM'ye gönderdiniz. Önseçimde beni birinci yaptınız. 24 Haziran'da önseçim yoktu ve partim beni aday göstermedi. Kırıldım mı, üzüldüm mü? Hayır. Büyükşehir'e aday oldum, önseçim şartı koştum. Bugün, üzerimde, rakibim Tunç Soyer'in fotoğrafı bulunan tişörtle ve Menderes adayımız Mustafa Kayalar kardeşimle birlikte aranızda bulunuyorum. Bir dostunuz, ağabeyiniz, kardeşiniz olarak sizlerden de kırgınlıkları bir kenara bırakmanızı, pırıl pırıl bir insan olan adayımız Mustafa Kayalar'ı desteklemenizi istiyorum. Menderes'i Menderes yapacak kişi, Mustafa Kayalar'dır. Bunca yıl bana nasıl güvendiyseniz, inandıysanız, aynı şekilde Mustafa Kayalar'a da inanmanızı güvenmenizi istiyorum."

Başkan adayı Mustafa Kayalar, Menderesli muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Kayalar, muhtarlarla sohbet etti, mahallelerin çözüm bekleyen sorunları hakkında bilgi aldı.