Yoğun bir kalabalığa konuşan Mersin, Foça’nın 30 sene gibi çok uzun bir süreyi kaybettiğini, hatta bu sürede gerilediğini söyleyerek, tekrar belediye başkanlığı görevine layık görüldüğü taktirde şeffaf bir yönetim sergileyeceğini söyledi. Bugüne kadar belediye başkanlığı döneminde de verdiği sözleri yerine getirdiğini, bu seferde vaatlerini en kısa zamanda yerine getirmediği taktirde kendisinden hesap sorulmasını istedi. Foça’nın turizmde, tarımda ve yöresel değerlerinde gereken atılımı bir türlü gerçekleştiremediğini söyleyen Mersin tüm bunların gerçekleştirilmesi adına şimdi Foçalıların eline çok önemli bir fırsat geçtiğini söyledi.

Foçalılardan açık ara seçimi kazanmak için destek isteyen MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Serdar Mersin, daha sonra belediye meclis üyelerini Foçalılara tanıttı. Mersinli, vatandaşlardan her sorunda meclis üyelerini sabahın beşi bile olsa aramalarını istedi.

Belediye Meydanında yapılan konuşmanın ardından Atatürk heykelinin bulunduğu alana Foçalılara birlikte yürüyen Serdar Mersin ve vatandaşları, burada Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıta çelenk sundular.

MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Serdar Mersin, Menemen MHP parti teşkilatından gelen 42 kişilik gruba da teşekkür etti.