Açıköğretim ya da örgün eğitim alarak iki yıllık önlisans mezunlarının lisanslarını tamamlaması amacıyla dikey geçiş sınavı yapılmaktadır. Türkçe ve matematik derslerinden oluşan bu sınav için alınan eğitim çok önemlidir. Uzman kadromuz ile vermiş olduğumuz eğitim sayesinde öğrencilerimizin hızlı ve pratik bir şekilde soru çözmelerine katkı sağlıyoruz. Detaylı konu anlatımının yanı sıra çok farklı kaynaklardan yararlanmamız sayesinde öğrencilerimizin her soru kalıplarına aşina olmasını sağlamaktayız. Dgs kursu ile öğrencilerimiz hem rahat ve hem de eksiksiz olarak hazırlanarak sınava girebilmektedir.

 Kpss Kursu Faydaları

Devlet memuru olmak amacıyla lise, önlisans ve lisans mezunları her yıl kamu personeli seçme sınavına girmektedir. Her yıl mezunların sayısının artması ve sınırlı sayıda atama sağlanması sebebiyle memur adaylarının çok planlı, programlı çalışması gerekmektedir. Kpss kursu ile sadece eğitim verilmemekte ayrıca öğrencilerimizin yüksek motivasyon ile hazırlanmalarına imkan sunmaktayız. Her mezuniyet alanına göre eğitim verilmekte ve eğitimlerimiz uzman eğitmenlerimizce son teknoloji kullanılarak verilmektedir.

 Kursumuz kpss b ve kpss a olmak üzere ayrıca öğretmenlik için alan bilgisini de kapsamaktadır. Ders saatlerinin dışında etüt programlarıyla da eğitim desteklenmektedir. Memur adaylarımıza kurs süresince çok sayıda ve çok farklı yayınevleri kullanılarak deneme sınavı yapmaktayız. Bu sayede soru pratiği yapılmasının dışında sınav gününde yaşanılacak heyecanı da en aza indirmeyi hedeflemekte ve zaman kullanımı konusunda da öğrencilerimize deneyim sağlama imkanı sunmaktayız.