Excel Word ve Power Point gibi yazılımlar; iş hayatında sıklıla kullanılan, işlerin kaydı ve takibinde büyük kolaylık sağlayan yazılımlardır. Power bl gibi yeni nesil yazılımlar  ile programlar arası entegrasyon sağlayan ve bunu bulut teknolojisi ile taçlandıran yazılım olarak karşımıza çıkmaktadır. 


İşBaşvurularındaProgramlarınYeri

Bir çok iş başvuru ilanında iyi derece Excel veya Word programları gibi ofis programlarına hakim şeklinde özel bir nitelik belirtilmektedir. Bu programları bilmek iş başvurularında diğer katılımcılara göre sizi bir adım öne taşımaktadır.

Office Programlarını  NasılÖğrenebilirim?

Office programlarından özellikle Excel programı birçok mantıksal işlemi yapabilme özelliği bulunduğundan dışarıdan eğitim veya profesyonel yardım almaksızın öğrenebilmek pek mümkün değildir. Bu nedenle exceli iyi derece kullanabilmek için bir 
excel kursu alınması gereklidir. Bu kursta çeşitli örneklerle mantıksal işlemlerin nasıl yapılacağı detaylı şekilde öğrenilmiş olacaktır. Power bl, İş hayatında yoğun kullanılan ofis programları ile diğer uygulamalar, bağlayıcılar arasında işlem görmenizi sağlayan, yoğun şekilde bulut teknolojisinin kullanımına olanak sağlayan yazılımdır. Power bl yeni bir yazlım ve teknoloji olduğundan kendi imkânlarınızla öğrenmeniz ve kullanmanız mümkün değildir. Yine excell'de olduğu gibi bu yazılım için de power bl kursu alınarak öğrenilebilmektedir.

EğitimVerecekKuruluşaDikkat

Bu tü rkursları verecek kuruluşlar yeniliğe açık, konunun uzmanı kuruluşlar olmalıdır. Aksi halde program kullanımında atlanılan bir işlev veya formül sizin projenizdeki sonuca ulaşmanıza engel olacaktır.

 

YeniTeknoloji ERP Programları

ERP denince ilk aklagelen program tartışmasız SAP ERP programıdır. SAP Kursu alan öğrenciler mezun olduklarında çok daha rahat bir şekilde iş bulabilmektedir.

Yeni teknoloji programlar atık mobi girişlere de izin vermektedir.