Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Muhittin Erener Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezi açılışında coşkulu kalabalığa seslendi. CHP Atatürkçülük çizgisinden çıktı diyen Aslan, “Şehir Hastanesi’ne cv toplanıyor” iddialarına sert cevap verdi.
 
Muhittin Erener Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına AK Parti
 
Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, Bayraklı Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Arslan ve vatandaşlar katıldı.

CHP ATATÜRK ÇİZGİSİNDEN ÇIKTI
Bayraklı’yı kimse çantada keklik olarak görmesin diyerek sözlerine başlayan Ali Aslan CHP’nin Atatürk’ün çizgisinden çıktığını belirtti. Aslan, “Kılıçdaroğlu nerde bir hemşerisini görüyor nerede bir akrabasını görüyor onu ya belediye başkan adayı ya da meclis üyesi yapıyor. Bayraklı’ya ceketimizi koysak kazanırız diyorlar ama Bayraklı halkı cekete karşı tutumunu 31 Mart’ta gösterecektir.
 
Şuan ki CHP Atatürk’ün izinden ve yolundan çıktı. Asıl gerçek Atatürkçüyüz, gerçek halkçı biziz. biz gerçek Cumhuriyetçiyiz bu değerlerinin chp’de baş harfleri kaldı.” diyerek sözlerini noktaladı.
 
AYRIMCILIK BİZİM KİTABIMIZDA YOK
Aslan “Bizim kimsenin siyasi görüşü ve etnik kökeni ile davamız yok. Belediye işi gönül işi biz gönüller yapmaya geliyoruz. Nasıl mı yapacağız? Yunus misali yapacağız. Yunus’un dediği gibi biz gelmedik dava için bizim için sevgi için dostun eli gönüllerdir biz gönüller yapmaya geldik. Bu felsefe ile gelen insan işcinin ekmeği ile oynar mı? Bizim ekmekle oynama gibi bir düşüncemiz olabilir mi ? Biz işçi ve emekçi kardeşlerimizin hepsine sahip çıkacağız. Herkese beyaz bir sayfa açacağız.” Dedi.
 
SİZ VEBALDEN NE ANLARSINIZ!
Son günlerde çıkan CV toplama iddialarına yanıt veren Aslan, “ Şu ana kadar kimden CV almışız. Bunlar hep beceriksizliklerinin üstlerini kapatmak için atılan iftiralar. Biz göreve gelirsek tabi ki Bayraklı’nın gençlerine istihdam sağlayacağız. Bundan doğal ne olabilir. Madem bu kadar becerikliydiniz 10 senedir Bayraklı’ya ne yaptınız? Yok efendim Yenişehir ve Çiğli’de ki hastane kapanıp oradaki personel buraya gelecekmiş de. Bunlar boş işler ve boş laflar. CHP adayı diyor vay efendim, aç olan çocukların vebali kendisindeymiş. 20 yıldır burayı sen yönetiyorsun adınız Hasan olmuş Serdar olmuş ne farkeder. Zihniyet değişmeden isim değişse ne olur? artık milleti kandırmaktan vazgeçin. Siz asıl Bayraklı’nın paralarını ne yaptınız, kaynaklarını ne yaptınız ilk önce bunları açıklayın. Yaklaşık 300 milyon borç ile ne yaptınız.” dedi.
 
ARTIK MİLLETİ KANDIRMAYIN!
Kentsel dönüşümde Bayraklı halkı kalkınacak ve zenginleşecek diyen Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, “Kentsel dönüşümle ilgili olarak 10 yıl geçti. Bugüne kadar ne yaptınız. 10 yıl geçti hani nerede dönüşüm? Bu kadar becerikli iseniz neden on yıldır bir çivi çakmadınız. Neden kentsel dönüşümü başlatamadınız. Hem Büyükşehir hem de Bayraklı Belediyesi CHP’li değil miydi? Artık milleti kandırmayı bırakın. Siz çaldınız siz oynadınız. Biz halkımızın yanında, insan odaklı, şeffaf ve güvenilir olacağız. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Biz kendimizden yüzde yüz eminiz. Bizim arkamızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli var. Doğru ve sağlam iş yaparak halkın duasını alırız. Herşey Bayraklı çocukları için Bayraklı insanı için Bayraklı için. Her şey güzel olacak.” Diyerek sözlerini noktaladı.