CUMHUR İttifakı Buca Belediye Meclis üyesi adaylarının seçim ofisi açılışlarına katılan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan, Buca’nın 10 yıldır adeta ızdırap çektiğini ileri sürerek "İlçemizin 5 yılı daha kaybetmeye ve bu ızdırabı 5 yıl daha çekmeye tahammülü kalmadı" dedi.
 
Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Meclis Üyesi adaylarından Hayriz Çiftçi ve Turgut Yazgan’ın Kozağaç Mahallesi'nde bulunan seçim ofisinin açılışına katılan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, kalabalığa hitap etti. AK Parti 25'inci Dönem Milletvekili ve Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy, AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi Adayı Bekir Arnavut’un da hazır bulunduğu açılışta ilçenin sorunlarına dikkat çeken Arslan, Buca’nın bu sorunlara bir 5 yıl daha katlanamayacağını söyledi. Arslan, şöyle dedi:
 
"Buca’nın bir 5 yıl daha kaybetmesi, zaten zor yaşadığımız ilçemizin daha da kötü bir hal almasına neden olur. Buca iyice yıpranır ve başta trafik olmak üzere kronikleşen sorunları ile çektiğimiz ızdırap kat kat artar. Biz ilçemizin uzun yıllardır çektiği bu ıztırabı bitirmek için yola koyulduk. Bu ofisler 31 Mart’a kadar emrinizde. Gelin buralarda hem çayınızı, kahvenizi için hem de belediyecilik nasıl yapılır, yerel yönetim projeleri nasıl olmalıdır, bunları görün istiyoruz.  Biz tüm mahallelerimizde vatandaşımızla birlikte bir hizmet seferberliği başlatacağız. Buca adından söz ettiren, güçlü ve marka bir ilçe olacak. Biz Buca’yı ve Bucaspor’u hep birlikte Süperlig’e çıkaracağız."
 
'SİZİ YOK SAYANLARI SİZ DE YOK SAYIN'
Buca’nın alt yapı sorunlarına da dikkat çeken Arslan, "Bir yağmur yağdığında sular mazgallardan geri çıkarak Buca’nın caddelerini, sokaklarını göle çeviriyor. Maalesef o sular göl kadar masum değil. Kanalizasyona karışarak yüzeye çıkan o sular mikrop ve hastalık saçıyor. Bizim çocuklarımız da o sulara basarak okula gidiyorlar. Sizi yok sayanları sandıklarda var sayacak mısınız? Buca’nın, sizlerin ve evlatlarınızın geleceğini düşünerek oy verin, onlar sizi yok sayıyorsa, siz de onları yok sayın" dedi.