Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, muhtarların çalışma koşullarını iyileştireceklerini belirterek, "İlçemiz genelindeki muhtarlık binalarını belli bir standarda kavuşturacağız" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran CHP'li Fatih Gürbüz, vatandaşın sesi olan muhtarların yeni döneme ilişkin talep ve önerilerini de dinliyor.

Muhtarların sürekli mahalle sakinleri ile bir arada ve diyalog halinde olduğuna vurgu yapan CHP'li Gürbüz,  kent genelinde kurmayı hedefledikleri Mahalle Meclisleri'nde, Muhtarların katalizör görevi göreceğini belirterek, kenti muhtarlarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Foça Belediyesi'nin bugüne kadar birbirinden önemli hizmetlere imza attığını, ancak yapılanları yaşatma konusunda yetersiz kalındığını anlatan Fatih Gürbüz, yapılan her hizmetin sürdürülebilir olması gerektiğini belirterek, şöyle dedi: "Muhtarlık binalarımızı  yenilemekle kalmayıp her yıl düzenli olarak bakım-onarımını da yapacağız."

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır’ sözüne işaret eden Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, "Görüşü, düşüncesi, fikri, inancı, etnik kökeni ve mezhebi ne olursa olsun tüm muhtarlara eşit ve aynı mesafede olacağız. Muhtarlarımızı birbirinden ayırt etmeden destekleyeceğiz. Muhtarlarımızın sıkıntıları son bulacak" diye konuştu.