Farklı bir seçim kampanyası yürüten ve Rap Reagge tarzı kendi yazdığı ve bir bölümünü okuduğu “Koruyucu Melek” adlı şarkı ile Konak’ın birçok mahallesinde klip çeken Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, yeniden kamera karşısına geçti. Konak’ta yaşayan ve iş yapan tüm kesimlerin ayrı ayrı düşünüldüğü projelerini kameraya anlatan Eroğlu, her akşam bir projesini detaylarıyla anlattığı görüntülerlesosyal medya takipçileriyle buluşuyor. Eroğlu, “Alt yapı, otopark ve istihdam öncelikli, kent yapısını sağlıklı, düzenli ve yaşanılabilir hale getirmeyi planladığımız projelerimiz hazır. Yaşadığımız çağa uygun olarak sosyal medya aracılığı ile projelerimizi anlatıyoruz. Biz hazırız, projelerimiz hazır ve Konak’ın kaybedecek zamanı yok” dedi.  

İlk gün rekor izleyici

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, geçtiğimiz günlerde sözlerini kendi yazdığı ve ilk bölümünü seslendirdiği şarkı için kamera karşısına geçmişti. “Koruyucu Melek” adlı Rap Reagge tarzı şarkı için Konak’ın birçok mahallesinde çekim yapılırken, Başkan Adayı Eroğlu klip için 1958 model Chevroletmarka otomobil kullanmıştı. Renkli ve farklı bir çalışmaya imza atan Mimar Melek Eroğlu’nun klibi sosyal medya hesabında yayınlanmasının ardından izleyici rekoru kırmış, İlk gün 2 milyon izleyiciye ulaşmıştı. 

Her akşam bir proje

Sevgililer Günü olan 14 Şubat günü Konak için hazırladığı projelerini ailesi, parti teşkilatları, Konak sakinleri ve basın mensuplarının hazır olduğu bir toplantıyla kamuoyu ile paylaşan Eroğlu, projelerini bu kez sosyal medyada anlatıyor. Konusunda uzman mimar, mühendislerle, Konak’ta bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle ve muhtarlarla bir araya gelerek 10 başlık altında hazırlanan projelerini kamera karşısında anlatan Eroğlu, “Alt yapı, otopark ve istihdam öncelikli Kent yapısını sağlıklı ve düzenli hale getirmeyi planladığımız projelerimiz hazır. Uzman ekiplerimizle birlikte projelerimizi hazırlayıp animasyonlarla anlatılır ve anlaşılır hale getirdik. Projelerimizi hazırlarken herkesi düşündük; Kadınlarımız, çocuklarımız, engelli hemşehrilerimiz, gençlerimiz, yaşlılarımız. Çağ iletişim çağı ve sosyal medya olmazsa olmazımız. Hemşehrilerimize sosyal medya üzerinden sürekli iletişim halindeyiz. Şimdi de her akşam bir projemizle takipçilerimizle tweetter, facebook ve instegram hesaplarımdan ulaşıyor, projelerimizi anlatıyoruz. Biz farklı ve yaşadığımız çağa uygun olarak hareket ediyoruz. Biz hep diyoruz projelerimiz hazır, biz hazırız. Konak’ın kaybedecek zamanı yok. Bir an önce işe başlama vaktidir” diye konuştu.