EGE MECLİSİ - Saadet Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran seçim çalışmalarında renkli bir etkinliğe imza attı. Konak Meydanı’nda gezen ve çimlerde oturan vatandaşlara İzmir’in simgesi olan boyoz, yumurta ve çay ikramında bulundu, sofralarına oturarak onlarla sohbet etti. 

SP Konak İlçe başkanı Yaşar Eroğlu ile birlikte ‘boyoz buluşması’ adını verdikleri bir program hazırladıklarını söyleyen Erduran, halkla bir sofraya oturmanın ve onları yakından tanımanın önemine dikkat çekti. Bin 500 boyoz, yumurta ve çay hazırladıklarını ve ikram ettikleri herkesle yakından ilgilendiklerini belirten Erduran, “Bildiğiniz gibi İzmir’in simgesi ve vazgeçilmezi boyoz, yumurta, çay üçlüsüdür. Şehir dışına gitsek hemen bu tadı özleriz. Biz de İzmir’in bu özel tadını, İzmir’in en güzel yerlerinden biri olan Konak Meydanı’na hemşerilerimizle paylaşmak, böyle bir hoşluk yaşamak istedik. Sofralarımızı paylaşmaya, gönüllerine dokunmaya çalıştık.” diye konuştu. 

Daha sonra Ballıkuyu semtine geçerek buradaki yerel sanatçı İzmirli Birol’un konserine katılan Saadet Partisi Konak Adayı Erduran, konserde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Konak’ın hizmet dağılımından eşit yararlanamayan bölgelerine öncelik vereceğiz. Mahallelerin birçoğu eksik ve yetersiz hizmet alıyor. Görev verildiği takdirde eşit hizmet ilkesiyle Konak’ın tamamında hiçbir ayrım gözetmeden farklı bir belediyecilik anlayışı uygulayacağız. Bu bölgelere otoparklı kapalı pazaryeri ve çok amaçlı kültür merkezleri inşa edeceğiz. Biz göreve gelirsek, kazanan sizler olacaksınız. Temel ilkemiz önce insan ve insan hayatını kolaylaştıracak hizmetlerin sunulması olacaktır.” 

Yenişehir semtinde ise esnaf ziyaretlerinde bulunan Mustafa Erduran, kepenk kapatma noktasına gelen esnafa “Çözüm Milli Görüş’te, çözüm Saadet Partisi’nde” mesajını verdi.