Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda Millet İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, İzmir’in en köklü kulüplerinden biri olan İzmirspor’u ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mustafa Gürkan “İzmirspor her zaman sizinle beraber” diye konuştu.
 
İzmirspor’a belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte giden Başkan Muhittin Selvitopu’nu kulüp başkanı Mustafa Gürkan, yöneticiler ve geçmiş dönem başkanları karşıladı.Başkan Selvitopu kulüp binasına girerken, taraftarlar boynuna kulüp atkısı taktı

Spor kulüplerinin her zaman yanındayız
İzmirspor’un tarihin en köklü kulüplerinden biri olduğunu söyleyen Muhittin Selvitopu, “Yerel yönetim olarak ilçemizdeki spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek olduk. Bu yeni dönemde de devam edecek. Spor kulüplerinin her zaman yanındayız. İzmirspor’a da kapımız her zaman açık” diye konuştu.
 
İzmirspor sizinle beraber
İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan ise Muhittin Selvitopu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Seçimlerde Muhittin Selvitopu’na teşekkür eden Gürkan “İzmirspor her zaman sizinle beraber” diye konuştu.